В тези тежки времена България има нужда от ценностно, хомогенно,

...
В тези тежки времена България има нужда от ценностно, хомогенно,
Коментари Харесай

Карадайъ: България има нужда от стабилно правителство с ясна цел

" В тези тежки времена България има потребност от ценностно, хомогенно, изрично евроатлантическо и устойчиво държавно управление с ясна цел - продоволствена и енергийна сигурност. "  Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на протест в местността Демир баба теке, оповестяват от пресцентъра на Движение за права и свободи.

" В тези сложни и тежки времена, в които живеем, в тази спешна обстановка, в които се намира светът след Ковид, вместо да има ограничения за превъзмогване на рецесиите, ние си позволихме лукса да създадем през 2021 година голяма крачка обратно - оттегляне от демокрацията в нашата Родина. ", сподели Карадайъ.

По думите му днес има и спомагателна тревога, подбудена от войната в Украйна. Според водача на ДПС правителството вместо да се бори с рецесиите, основава нови проблеми и рецесии. Той съобщи, че Движение за права и свободи е на пост и ще бъде поръчител за сигурността на жителите и стабилността в страната.

Това изисква смели крачки. Ако една власт е нездравословна за страната, тя не може да приказва за политическа непоклатимост. Тя би трябвало да отстъпи, с цел да се сътвори евроатлантическо ценностно болшинство в нашата страна и да има ясно и изрично ръководство, уточни още Мустафа Карадайъ.

Карадайъ бе безапелационен, че в тези времена би трябвало да има ясна цел за развиване.

Днес е пристигнало време отново да се обединим в името на демокрацията, свободата, достолепието, стабилността, сигурността, в името на мира, добави водачът на Движение за права и свободи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР