В телефона на служителя на НСО подполк. Борис Иванов е

...
В телефона на служителя на НСО подполк. Борис Иванов е
Коментари Харесай

Открити са доказателства за убийството на Марангозова в телефона на подполковника от НСО

В телефона на служителя на НСО подполк. Борис Иванов е непокътната част от кореспонденцията, посредством която е провел убийството на Станка Златева. От тази кореспондеция, както и от непокътнати разгласи за продажба на мотори, проверяващите стигат и до мястото, на което е изхвърлен мотоциклета, с който в деня на покушението се е придвижил килърът Петър Костов, заяви Българска национална телевизия.

Пак в телефона на Иванов, проверяващите откриват обилни доказателства за контактите му с оповестения за издриване безнесмен Иво Масларов, който е упрекнат като гарант на убийството на Станка Марангозова. Сред доказателствата има и записка с името на Марангозова, регистрационния номер, цвета и марката на автомобила й. Според профила направен от престъпните психолози убийствата е проведено бързо.

Доказателства за претекста на мократа поръчка проверяващите още веднъж откриват в чат-кореспонденция сред Борис Иванов и Иво Масларов. От тях излиза наяве, че Масларов е упорствал Марангозова да не се явява по делото против него в Специализирания съд.

Според криминалиста Ботьо Ботев практиката в поръчковите убийства е да няма връзка сред гарант и причинители. Тук директно се осеществява подготовката и осъществяването от гарант - уредник и директни причинители, добави той.

/БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР