В тежката катастрофа край село Микре, която затвори пътя София-Варна,

...
В тежката катастрофа край село Микре, която затвори пътя София-Варна,
Коментари Харесай

Трагедията е голяма! Рускиня и 3-годишното й дете са загинали в катастрофата край Микре

В тежката злополука край село Микре, която затвори пътя София-Варна, са починали тридесетгодишна жена и тригодишното й дете, съветски жители, е станала на основния път София - Варна сред селата Микре и Сопот, оповестиха от ОД на МВР-Ловеч.

В ловешката болница са докарани и 5-годишното братче и дядото на починалото дете. Те са с разнообразни пострадвания, само че няма заплаха за живота им,съобщиха от Центъра за незабавна здравна помощ в Ловеч, оповестява Канал 3.

Пострадали са още две дами и дете, като едната от дамите е в тежко положение. Три коли за спешна помощ са били на мястото на случая. Катастрофата е станала към 15.30 часа сред три автомобила, като съгласно очевидци повода е погрешно изпреварване. Пътят е затворен за придвижване и се минава и в двете направления по обходния маршрут Сопот - Угърчин - Микре. От сутринта в сектора сред село Микре и пътен възел " Боаза " са станали още няколко произшествия с над 10 потърпевши, само че няма заплаха за живота им, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР