В тежка финансова ситуация е изпаднал приютът за животни на

...
В тежка финансова ситуация е изпаднал приютът за животни на
Коментари Харесай

Ергенката Валерия закъса за пари, Евгени не е стъпвал в приюта й

В тежка финансова обстановка е изпаднал приютът за животни на Валерия, която завоюва втория сезон на " Ергенът ".



Спасителният център призна за съществени усложнения за пари, а откогато брюнетката доби национална известност, от ден на ден животни са насочвани към мястото и хората там едвам смогват да се оправят с напора от четириноги.

" Знаем, че към този момент на всички им писна от нас и всекидневните ни молби за помощ, само че последните месеци е просто някакъв пъкъл... Всяка седмица се поемат по няколко животни, доста от които не съумяваме даже да обявим... На лимита на силите си сме към този момент, не съумяваме да се изплатим в клиниките, не съумяваме да намерим приемни домове и осиновители, желаеме да спрем да взимаме нови животни, само че просто е невероятно да ги подминем, тъй като всички са в тежко положение... ", обявиха от " Енимъл Хелп " в Плевен.
 Брюнетката нееднократно е показвала голямата си обич към животните Брюнетката нееднократно е показвала голямата си обич към животните


По време на телевизионно присъединяване през вчерашния ден Валерия призна, че обичаният й Евгени още не е отишъл да види приюта за животни. Оправданието на ергенката е, че най-желаният мъж през последните месеци бил доста зает около организацията на концерта му в Пловдив.

" Все още не живеем дружно, само че другояче сме си дружно, малко от разстояние ", повдигна част от завесата на взаимоотношенията им Валерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР