В тежка депресия изпадна една от най-красивите и нахъсани за

...
В тежка депресия изпадна една от най-красивите и нахъсани за
Коментари Харесай

Мис България изпадна в тежка депресия, изживя истински ужас във Фермата

В тежка меланхолия изпадна една от най-красивите и надъхани за победа участнички във " Фермата ". Мис България Нанси Карабойчева по през целия ден реве, откогато кракът й е шиниран от бедрото до глезена поради травмата, която претърпя.

Блондинката плаче освен от болежка, само че и от изтощение, че не може да се движи свободно, а се постанова да куцука из стопанството. Мисълта, че тежи на съотборниците си от " Канатица "  и че непрекъснато би трябвало да ги моли за помощ, също я срутва.

Нанси се контузи по време на борба, откакто скочи от високо и се приземи неприятно върху крайници си. Миската незабавно беше закарана в болница, а фотографията сподели, че крайникът й не е строшен. Лекарите допускат, че е разтегнала вътрешна връзка на коляното, само че още не могат да кажат какъв брой тежко е положението й.



В случай, че контузията не е сериозна, Нанси ще може да проходи до седмица.

„ Ако обаче видя, че не мога да оказвам помощ на тима си, няма да заставам тук някой да ме подбутва или да не ме избира за борби от жалост. Това е последното, което бих направила, с цел да стигна по-напред в играта “, съобщи носителката на короната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР