В техническа зала на една от сградите на руското външно

...
В техническа зала на една от сградите на руското външно
Коментари Харесай

Пожар пламна в руското МВнР в навечерието на Коледа

В техническа зала на една от постройките на съветското външно министерство в Москва се е задействала противопожарната тревога. Това се е случило към 17 ч. през днешния ден.

Видеа в обществените мрежи демонстрират няколко противопожарни коли, паркирани отвън постройката, и екипи на пожарната, които се насочват към Министерство на външните работи. 

Причината е късо съединяване. Никой не е потърпевш вследствие на случая. Това оповестиха от съветското външно министерство пред следената от Кремъл държавна организация ТАСС.

" В една от постройките на Министерството на външните работи, в техническото помещение, се е задействала противопожарна тревога. Възможната причина е късо съединяване. Служителите на Министерството на изключителните обстановки работят на място. Няма потърпевши ", обявиха от дипломатическото ведомство. Министерството също по този начин опроверга информацията, че в работните пространства е имало пожар. 

" Става дума за пушек в сутеренните етажи ", настояват от Смоленския площад. Съобщава се още, че преди идването на пожарните екипи 20 души сами са се евакуирали от постройката. 

Според източник на ТАСС - пожарът е избухнал от електрическото табло на осмия етаж. Огънят е бил сподавен, само че има пушек, който се е популяризирал на огромна повърхност. Площта на пожара е била 2 кв. м., настояват от Русия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР