В театрална школа в Бургас, работеща успешно вече повече от

...
В театрална школа в Бургас, работеща успешно вече повече от
Коментари Харесай

Театрална школа в Бургас работи успешно повече от два президентски мандата

В театрална школа в Бургас, работеща сполучливо към този момент повече от два президентски мандата, десетки хора на друга възраст и с разнообразни специалности творят, до момента в който учат за живота дружно.

Макар и да осмива последните избори, 19-годишният Светослав ще гласоподава и на четвъртия избор през своята първа година като гласоподавател.

" Ако желаеме ярко бъдеще и да сме сполучливи, би трябвало да гласуваме! ", споделя студентът.

Това е и първата година на Светослав в " Талантино ", където Катя и Ивайла играят от преди да тръгнат на учебно заведение.

" Не се учим единствено на спектакъл, тази школа е като в допълнение учебно заведение. Господинът ни учи на дисциплинираност, отговорност, кара ни да сме по-добри хора ", счита Ивайла Жекова.

Снимка: btvnovinite.bg

" Те би трябвало да се научат на независимост, да изричат личното си мнение ", показва Станимир Карагьозов – началник на театрална школа " Талантино ".

Близо 150 души, от 6 до 60-годишна възраст имат школата за семейство.

Според Станимир Карагьозов обединяването ги кара да гледат в една посока след толкоз години. По думите му сполучливият началник би трябвало да бъде настоящ.

" Ние сме изтощени като народ, и обезверени, и невярващи, разединени… Но отглеждайки тези хлапета, давайки им ясна позиция, мисля, че това е моята функционалност, даже не и на началник, просто на човек, тъй като тези деца няма да спрат да мислят, а когато човек не стопира да мисли, той може да преобърне света! ", споделя Станимир Карагьозов.

Изборният ден в Бургас

Куриозен случай беляза изборния ден в Бургас. Изчезнаха всички смарт карти на една от машините за гласоподаване и до късни следобяд нямаше и диря от тях, макар че членовете на секционната комисия неведнъж са претърсвали цялата секция.

Снимка: btvnovinite.bg

Още сутринта след час търсене се наложи да се премине към гласоподаване с бюлетини. По случая с изчезналия плик се е сезирала и прокуратурата.

Избирателната интензивност в Бургаска област остава ниска, към 16 ч. тя е 25,8%. За съпоставяне на първия тур към този час до урните бяха отишли 33% от имащите право на глас.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР