В тази управленска програма ще бъдат изведени на преден план

...
В тази управленска програма ще бъдат изведени на преден план
Коментари Харесай

Габриел: Следващата седмица ще финализираме управленската програма

" В тази управническа стратегия ще бъдат изведени на напред във времето тези краткосрочни цели , които ще ни разрешат да имаме резултати и по този начин да убедим българските жители, че това държавно управление е освен работещо, а и устойчиво ", уточни Габриел.

Като друга съществена тематика, върху която следва да се работи през идните дни, тя дефинира приемането на държавния бюджет . " Дискусията би трябвало да стартира в елементи, с цел да може да бъде признат оптимално бързо ", уточни Мария Габриел.

Тя акцентира, че към момента няма свои заместници , които да я подкрепят в работата ѝ отпред на Министерството на външните работи.

" Все още не, дайте ми малко време ", сподели тя пред публицистите. Габриел увери, че министрите в най-скоро време ще подберат своите екипи за работа, наблягайки на хора с експертен профил.

Във връзка с кадровите промени в управленията на Национална агенция за приходите и Агенция " Митници ", направени в първия работен ден на новоизбраното постоянно държавно управление, Мария Габриел съобщи, че не се меси в ресорите на своите колеги-министри .

Вицепремиерът увери, че институциите са реагирали незабавно след земетресението в Пловдивско и към този момент се правят оценка материалните вреди.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg