В тази тежка ситуация България има нужда от редовно, проевропейксо

...
В тази тежка ситуация България има нужда от редовно, проевропейксо
Коментари Харесай

ГЕРБ не приемат условие за преговори без лидера Борисов

" В тази тежка обстановка България има потребност от постоянно, проевропейксо държавно управление. " Това съобщи в ефира на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

По думите му ГЕРБ са подготвени да преглътнат разликите и да платят политическата цена за проевропейското ръководство на страната, само че единствено след избори. Той не отхвърли опцията да се търси разговор и общо ръководство с Политическа партия. Биков не загатна други политически сили, с които партията е подготвена да си сътрудничи.

Когато политиците не заплащат цена за дейностите си, я заплащат хората . Това виждаме и сега, безапелационен бе Биков.

Народният представител разяснява тематиката за провеждащите се съвещания при президента преди връчването на мандатите за сформиране на ново държавно управление. По думите му формулата за първия мандат е ясна. Кирил Петков ще предложи същото държавно управление и отново ще се търсят депутати за реализиране на болшинство. Вторият мандат ще бъде препоръчан на ГЕРБ, само че на вчерашната консултация от партията обявиха, че ще го върнат.

Според Биков при третия мандат всичко е в ръцете на президента. Депутатът не даде отговор дали ГЕРБ ще поддържа кабинет, препоръчан от определената от президента партия.

Биков не вижда късмет за основаване на ново държавно управление в границите на този парламент. По думите му изборите ще основат конфигурацията, която да поеме ръководството на страната.

Той направи и коментар по тематиката за РСМ. По думите му. " Докато Кирил Петков се криеше и трвърдеше, че не е чел френското предложение за РСМ, Борисов излезе и му реши казуса. ", сподели той.

Относно появилите се клюки за отдръпване на Борисов от лидерския пост в партията Биков съобщи, че такава полемика не е водена. Преди 3 месеца имахме конгрес и избрахме водач и това е Бойко Борисов, сподели още той.
 ГЕРБ пред Радев: Връщаме мандата, капацитет за кардинална коалиция няма
ГЕРБ пред Радев: Връщаме мандата, капацитет за кардинална коалиция няма

Потенциал за кардинална коалиция няма

Борисов на никое място няма да се отдръпва, това би трябвало да е ясно на всички безапелационен бе и зам.-председателя на партията Даниел Митов. С такова изискване не може да се влиза в договаряния, сподели още депутатът.

В студиото на Българска национална телевизия Митов съобщи и че " от време на време вярното решение е да се стигне до избори ". По думите му публичните настройки на хората са изменени, а доверието в Политическа партия е спаднало най-малко два пъти.

След изборите тежестта на партиите може да е друга, съгласно него, а изборите са естествена демократична процедура.

ГЕРБ постоянно е подготвена за избори, разясни националният представител. Партията е за връщане на хартиената бюлетина като алтернатива за гласоподаване. Митов желае по-добра организация на изборния развой. Има големи подозрения, че машините могат да се манипулират, съгласно него.
 Борисов изясни за какво Политическа партия и Българска социалистическа партия подло отказали консултациите при Радев
Борисов изясни за какво Политическа партия и Българска социалистическа партия подло отказали консултациите при Радев

Президентът разделил нацията преди година и половина

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР