В тази статия ще си говорим за гнева на зодиите

...
В тази статия ще си говорим за гнева на зодиите
Коментари Харесай

Как зодиите от Овен до Дева се ядосват?

В тази публикация ще си приказваме за гнева на зодиите и по-точно по какъв начин другите зодии от Овен до Дева се ядосват. 

Овен: Бурен яд

Ако сте Овен, е известно, че експлодирате, без да обмисляте по какъв начин дейностите ви ще повлияят на другите. Не сте от хората, които подслаждат възприятията ви и в случай че сте ядосани на някого, по-добре внимавайте. Един от огнените знаци, Овенът е най-ядосаната зодия. Също по този начин не оказва помощ, че вашият знак е Овенът, животно, за което се знае, че е нападателно. Яростта ви елементарно се възпламенява, само че бързо ще бъде потушена, в случай че индивидът, на който крещите, не реагира и остане спокоен. Овенът от време на време се ядосва доста лесно; след изблик обаче бързо се охлаждате и нормално се съжалявате доста, само че това няма да ви попречи да се взривите още веднъж по-късно.
 Шест метода да се оправим с гнева си Шест метода да се оправим с гнева си
Много хора се ядосват и не знаят по какъв начин да управляват гнева си. В тази публикация ще ви покажем шест метода, посредством които да се овладеете: ...

Телец: Експлозивен яд

Когато се ядосате на някого, Телец, вие първо давате фини подмятания, ставайки безмълвен и леден, преди да избухнете като вулкан, бълващ парещ яд. Родените под зодия Телец не се ядосват елементарно, само че когато го създадат, постоянно показват яд, като хвърлят нещата. Също по този начин сте изцяло способни да загубите мозъка си от рухването на шапка. Никой не би трябвало да е във вашата огнева линия, когато сте ядосани.

Близнаци: Вокален яд

Близнаците обичат да приказват, тъй че има смисъл вашата форма на израз на яд да отлети от дръжката с писъци, крясъци и мятане на саркастични и понякога зли думи. Но защото сте известни с това, че имате две страни на личността си, крещенето не е единственият метод да изразявате яд. Можете също по този начин да сте хладни, равномерни и да удряте нечия шийка с съвършената забележка за рязане. Каквото и да прави някой, по-добре да не ви осъжда или да предлага мнение за това, което би трябвало да вършиме с живота си, или ще бъде фокусът на вашата гняв.

Рак: Експресивен яд
 Съвети за преодоляване на гнева и способи да запазите успокоение Съвети за преодоляване на гнева и способи да запазите успокоение
Дори и най-спокойният и въздържан човек може да изпита пристъпи на яд. Това е страст, която поражда в моменти на обезсърчение и от време на време д...

Когато Ракът се ядоса, вие първо го изразявате, като се надувате, по-късно (ако никой не се е хванал) преминавате към пасивна настъпателност, преди да се оттеглите изцяло в черупката си. След като сте в режим на защитна обвивка, хората би трябвало да решат, че най-хубавият проект за деяние е да ви пренебрегва, защото това е, когато най-вече се нуждаете от обич и наслада. Ако към момента не получавате това, от което се нуждаете, вашата безмълвна гняв ще се трансформира в рев и в случай че към момента не сте удовлетворени, че никой не приема вашите усеща на съществено, ще хвърлите. Всяка арестувана страст и неразрешено възприятие на яд от предишното ще се отприщят.

Лъв: Ревящ яд

Когато се ядосаш, Лео, излизаш оттатък гнева и в последна сметка щурмуваш от гняв. Не се страхувате да ревете и колкото по-силно и интензивно е вика ви, толкоз по-добре се чувствате. Лъвът от време на време може да бъде експлозивен и когато някой каже или направи нещо, с цел да ви накара да започнете, вашият опит е афектиран език, защото сте експлозивен. Склонни сте да мислите единствено за страстите си, когато сте ядосани и другите могат да кажат, че имате проблеми с гнева поради това. Въпреки че, може да простиш на някого, че е направил нещо, което те е ядосало, не е доста евентуално да се извиниш за държанието си.

Дева: Потиснат яд

Дева, не ви е изключително прелестно да изразявате гнева си, тъй че го задръжте, до момента в който не взривите, колкото и нищожен да е той. Потиснатият яд на Дева постоянно предизвиква проблеми с храносмилането и здравето. Чувствате се доста неразбрани и може да бъде объркващо и неловко за всички, когато гневът ви най-сетне излезе. Гневът ви нормално не е от това, което се случва сега, а по-скоро от нещо, което се е случило в далечното минало. Дева, в случай че можеш да отделиш малко време от рев и затръшване на порти, ще видиш, че никой не излиза да те вземе.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР