В тази статия ще разгледаме четирите елемента в астрологията -

...
В тази статия ще разгледаме четирите елемента в астрологията -
Коментари Харесай

Четирите астрологически елемента и как да се свържем с тях

В тази публикация ще разгледаме четирите детайла в астрологията - огън, вода, въздух и земя, кои зодии влизат във всеки детайл и по какъв начин да се свържем с тях. 
Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец
Сезон: Огнените знаци се свързват с лятото, когато времето е горещо и изсъхнало.
Черти на огнения знак: Огнената буря съставлява деяние, пристрастеност, креативност и блян. Огнените знаци имат ясно изразена искра за тяхната природа. Винаги, когато попаднете на знак Огън, постоянно ги виждате да изнасят най-хубавото си шоу, с цел да се покажат за света. Тези знаци са самостоятелни и не обичат да стоят на едно място. Те обаче би трябвало да бъдат внимателни по отношение на изгарянето от толкоз доста действия. Ако Овенът, Лъвът или Стрелецът избягат и не отделят за миг да се провиснал, те незабавно усещат личната си топлота на безсилие.
Как да се свържете с огнения детайл: Един от методите да се свържете с огнения детайл е посредством медитация покрай източник на топлота или пламък. Запалете свещ идващия път, когато желаете да отразите; незабавно би трябвало да почувствате успокояващо наличие. Можете също по този начин да прекарате време на открито, попивайки Слънцето.
Земни знаци: Козирог, Телец, Дева
Сезон: Земните знаци са свързани с есента или есента, когато времето е студено и изсъхнало.
 Седем от най-хубавите съвместимости в астрологията Седем от най-хубавите съвместимости в астрологията
Пролетта е сезонът на влюбването и за всички, които се оглеждат е време да споделим нещо забавно - седемте съвместимости сред зодии...
Черти на земния знак: Земята съставлява същина, деловитост, разсъдък и реалистично мислене. Земните знаци са практични; когато е време да се захванат за работа, те ще създадат всичко належащо, с цел да изпълнят дилемите си. Те са мъдри и обичат да служат на другите по време на потребност. Но Козирогът, Телецът и Девата би трябвало да внимават да бъдат прекомерно разумни. Ако се замислят прекомерно надълбоко в нещо, мозъкът им основава напълно друга версия на обстановката.
Как да се свържете със земния детайл: Един от методите да се свържете с вашия земен детайл е прекарването на време в природата. Независимо дали засаждате градина или ходите по тревата боси, ще се почувствате приземени и облекчени. Земните знаци също могат да се възползват доста от стайните растения, с цел да практикуват заземяваща сила.
Въздушни знаци: Везни, Водолей, Близнаци
Сезон: Въздушните знаци са свързани с пролетта, когато времето е горещо и мокро.
Черти на въздушния знак: Въздухът съставлява двоякост, разсъдък, неприкритост и ефирно мислене. Въздушните знаци са на всички места и на никое място едновременно. Те не обичат да бъдат непрекъснато на едно място, тъй като любопитната им същина не разрешава това. Има целия свят, който можете да откриете и изследвате, а въздушните знаци ще се погрижат да създадат тъкмо това. Близнаците, Лъвът и Водолеят би трябвало да бъдат внимателни във връзка с вродените си проблеми с ангажираността. Ако могат да се научат по какъв начин да се придържат към едно нещо в даден миг, ще се усещат по-постигнати.
 Какво значат знаците на планетите в астрологията? Какво значат знаците на планетите в астрологията?
В астрологията доста се приказва за небесните тела, само че е добре да разбираем за начинаещите какви са те самите. Сайтът yourtango.com е напра...
Как да се свържете с въздушния детайл: Един от най-хубавите способи за свързване с силата на въздушния детайл е посредством запалване на тамян (или потребление на дифузер с етерично масло), наблюдавайки по какъв начин димът запълва въздуха. Друг метод за свързване е посредством пожелаване на глухарче и до момента в който семената отлетят, гледайте ги да се носят, до момента в който дишате.
Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби
Сезон: Водните знаци са свързани със зимата, когато времето е студено и мокро.
Черти на водния знак: Водата съставлява страсти, вътрешен глас и сензитивност. Водните знаци са в дълбока връзка с интуицията си, както и с страстите на близките. Те имат голямо количество усеща и имат заложба за четене сред всяка тънка линия, което им разрешава да схванат изцяло дадена обстановка или човек. Ракът, Скорпионът и Рибите би трябвало да бъдат деликатни, когато се тревожат прекалено много за другите хора. Ако си разрешат да се хранят с непознати проблеми, те ще изпитват същите тези страсти, завършващи с деструктивно държание.
Как да се свържете с водния детайл: Един от методите да се свържете с водата е да бъдете физически покрай водоем. Можете да медитирате, до момента в който се къпете или до момента в който плувате в океана, в опит да се свържете със себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР