В тази статия са приведени съвети от професионален медиум, които

...
В тази статия са приведени съвети от професионален медиум, които
Коментари Харесай

9 знака, че близките ни, отишли си от този свят, са до нас

 9-знака,-че-близките-ни,-отишли-си-от-този-свят,-са-до-нас

В тази публикация са приведени препоръки от професионален медиум, които ще ви подскажат по какъв начин да откривате знаците, изпратени ни от наши умряли близки:

Никой не знае какво ни чака след гибелта. Някои професионални медиуми настояват, че и в различен свят, душата на човек не напуща своите близки, а остава да ги пази и по всякакъв начин да им демонстрира, че постоянно е наоколо.

1. Те одобряват образа на животни

През първата седмица на гибелта отишлите си близки могат да одобряват образа на което ид а е животно. Често това са инсекти като водни кончета, пеперуди, божи кравички или птички. Те могат да ви се качат на рамото, да ви пълзят по тялото, да се крият в разнообразни предмети в дома. Те просто желаят да бъдат до вас, да знаят, че с вас всичко е наред.

2. Пращат ви обичаните си предмети

След гибелта на обичан човек може да откриете обичаните му предмети на всевъзможни места. Това може да са от дълго време изгубени движимости и в този момент да ги намирате тук-там, където по принцип няма по какъв начин да бъдат.

Или пък да помните, че сте оставили часовника в шкафа, а да го откриете в напълно друга стая. Не бива да се боите от такива наодки. Това е единствено знак от вашия непосредствен, че е наоколо. А откритите предмети би трябвало да бъдат защитавани, тъй като могат да станат ваши талисмани.

3. Те излъчват миризма

Присъствието на отишъл си родственик може да се откри даже по миризма. Това важи изключително за дами с чудесно развито подушване. Внезапно, без мотив, стартирате да усещате аромати, обичани на близкия ви, да чувствате миризми, които той е обичал приживе или да усещате тютюна, който той е пушил денем.

При това такива аромати усещат единствено околните на умрелия. Липсата на забележим източник на миризмата единствено удостоверява, че това е знак от отвъдното.

4. Неочаквано се пускат обичаните му песни 

Всеки човек си има обичана ария или даже няколко мелодии, които асоциирате с любмия човек. И когато той си отиде, стартирате да забелязвате, че по радио или телевизия ненадейно пускат ария, която ви припомня за него.

Някои хора считат, че в скръбни дни обичаната ария на умрелия може да се чуе ненадейно на практика на всички места. Това единствено удостоверява, че задгробният живот фактически съществува.

5. Идват в съня ви

Хора, неотдавна изгубили собствен непосредствен, споделя, че той ги навещава в сънищата им. Понякога просто мълчи, от време на време демонстрира нещо или пък споделя: „ Още ти е рано “ По този метод умрелият сервира значима информация, която може съществено да повлияе на ориста на живите родственици. При това тези сънища се запомнят вечно. И това е най-важното удостоверение за неговото незримо наличие.

6. Показват ви едни и същи числа 

След гибелта на вашия непосредствен стартирате ненадейно да забелязвате дати, които са били доста значими за вас. Например можете да видите датата и месеца му на раждане върху електронен часовник или по малкия екран.

Освен паметни дати може да вждате и повтарящи се цифри: 1111, 2222, 3333 и така нататък Може да ги видите върху часовника, на рекламни билборди или на номерата на преминаващи коли.

7. Те ви успокояват

След преживята тъга по загубата на обичан човек, внезапно ви превзема вселенско успокоение и същинска берекет. Състоянието на умиротворяване може да се изясни единствено с невидимото наличие на близкия, който ви дава знак, че с него всичко е наред, че ви следи и се радва, че сте живи и здрави.

Отсега нататък ще чувствае постоянно тази мощ: в моменти на неспокойствие или в интервали на уязвимост. Невидима мощ ще ви обгърне в топлота, ще ви приспи и ще ви извърши с мир. Не се съмнявайте, душата на обичан човек ви пази.

8. Навеждат ви на нужната мисъл 

Попадайки в задгробния свят, душата на човек придобива телепатични качества, другояче по какъв начин да разбираем обстоятелството, че в най-неочаквания миг в главата ви се появява вярната мисъл и внезапно си спомняте за наското отишъл си от този свят човек.

Този спомен се явява с причина и единствено удостоверява, че човек от другия свят ви е довел до вярната мисъл. Може би той ще ви се притече на помощ нееднократно в сложни времена по този метод.

9. Те ръководят електричеството

Невидимото наличие в дома на наското отишъл си непосредствен става причина за неоснователно изключване на светлината в стаята или постоянното прегаряне на лампи, които до този миг са работели изправно.

Между другото, по сходен метод може да се даде сигнал и посредством вратите на вашето жилище. Готвейки се да излезете, внезапно откривате, че ключът в ключалката заяжда и не можете да излезете на открито. Може би по този начин умрелият родственик ви защищава от въможни беди.

Както можете да видите, душата на умрелия родственик не ви напуща след гибелта, а става ваш ангел страж. Ще видите, че той ще ви се притече на помощ повече от един път в сложни моменти и сигурно ще ви уведоми – аз постоянно съм наоколо!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР