В тази ситуация трябва да проявим максимална сдържаност, да се

...
В тази ситуация трябва да проявим максимална сдържаност, да се
Коментари Харесай

Вигенин: Неадекватно е да искаш оставката на военен министър, докато на около 200 км се води война

„ В тази обстановка би трябвало да проявим оптималната въздържаност, да се внимава какво се приказва, тъй като би трябвало да дадем успокоение на българските жители. ” Това съобщи заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на Българска социалистическа партия в ефира на Българска национална телевизия и напомни, че в петък бе признат първият бюджет на тази коалиция, което ще даде непоклатимост както на ръководството, по този начин и на страната и на жителите. Той разгласи, че в обстановка, в която на малко повече от 200 километра от България се води война, да се желае оставката на министъра на защитата,  е  неадекватно. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1157
Според Вигенин в този миг, на налагане на наказания и контрасанкции,  държавното управление би трябвало да акцентира на това да не се обиден българските жители и да не бъдат понижени резултатите на България. „ В момента последното,от което имаме потребност е някакво несъгласие и противопоставяне сред институциите. Това изисква един доста деликатен и сдържан метод от страна и на държавното управление и премиера, и на президента. Разнобой сега, който има опит да се вкара сред институциите, е най-лошото, което може да създадем сега за България “, безапелационен бе зам.-председателят на Народното събрание. 

Той прикани за прекъсване на хвърлянето на обвинявания и квалификации и блян към успокоение, деликатен метод и подготовка на България за вероятните рецесии, които предстоят.

„ Това е военна интервенция на територията на суверенна страна и това е шокиращо за доста от нас. Парламентарната група постъпи вярно като поддържа оценката, че би трябвало да бъде наказан този метод на деяние в актуалния свят “, добави социалистът.

изясни, че сега България би трябвало да се концентрира върху две неща - подготовка на страната за възможните рецесии, които предстоят и да забележим с какво можем да помогнем на популацията в Украйна.

По думите му въпросът за глобите против Русия е много по-сложен, в сравнение с наподобява: „ Не просто тъй като това си ни е позиция от доста от дълго време. Много ни подлагаха на критика и 2014 година, когато се обявихме срещу глобите, само че по-късно се удостовери, че те нямат никакъв резултат. Тези наказания през 2014 година върнаха ли Крим на Украйна? Решиха ли въпроса с районите на Донецк и Луганск? Промениха ли по някакъв метод на съветската позиция? Ако глобите тогава доведоха до сегашната ескалирала обстановка, по какъв метод ще решат казуса в този момент? “, попита Вигенин в студиото на “Денят стартира “.

„ Имам възприятието, че икономическите наказания, които бяха признати, са израз на безпомощността на демократичния свят “, съобщи социалистът като добави: „ Те са по-скоро политически сигнал, няма да имат резултат по дейностите на Руската федерация, само че в това време ще обиден на първо място елементарните жители както в Русия, по този начин и в нашите страни. “

счита едностранното налагане на наказания от страна на България като абсурден ход. „ Според мен това беше припрян ход. Ние държим да се подхожда рационално и да се работи по този начин, че да се реализира резултат “, посочи той.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1157  Борислав Сандов даде пояснение за изявленията на Стефан Янев за съветската инвазия в Украйна Борислав Сандов даде пояснение за изявленията на Стефан Янев за съветската инвазия в Украйна  Финландия затваря въздушното си пространство за съветски самолети Финландия затваря въздушното си пространство за съветски самолети  Цветан Цветанов: Никой не желае Трета международна война, а Русия търси преден конфликт със Съединени американски щати и с НАТО Цветан Цветанов: Никой не желае Трета международна война, а Русия търси преден конфликт със Съединени американски щати и с НАТО
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР