В тази ситуация, ако може да се каже, че има

...
В тази ситуация, ако може да се каже, че има
Коментари Харесай

Костадинов за минималната заплата: Партиите се цакат, хората...

В тази обстановка, в случай че може да се каже, че има нещо хубаво на несигурността и на целия този избирателен качамак, който се забърква пред очите ни, единственото хубаво е, че поради опита обособените политически, популистки фракции в Народното събрание да се кацат една друга, в последна сметка печелят българските жители. Това разяснява водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание във връзка измененията в минималната работна заплата, написа.

Няма такова нещо като брутна минимална заплата и тези опити да се предотврати повдигането на минималната работна заплата със основаването на нови формулировки в Кодекса са обречени, сподели още той.

Според него обаче партийният популизъм отстъпва на законодателните промени в Народното събрание.

Лидерът на " Възраждане " изрази противоречие с мненията на икономисти, че минималната работна заплата не би трябвало да се подвига в този момент.

Те не живеят като 50% от хората със 700 лв. на месец. Нали знаете поговорката, че на непознат тил и 100 тояги са малко. Сега тъкмо в този миг може да се случи нещо, което в едно устойчиво ръководство не би могло, тъй като то не се опасява от своите гласоподаватели, слуша редиците икономисти и надлежно държи ниски приходите на хората, разяснява Костадинов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР