В тази обстановка е редно страната да има редовно избрано

...
В тази обстановка е редно страната да има редовно избрано
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Математиката за правителство излиза и без нас

В тази конюнктура е редно страната да има постоянно определено държавно управление с необятна поддръжка от повече партии. Необходимо е министрите да бъдат специалисти. Това съобщи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов на срещата с представителите на ГЕРБ-СДС, малко преди Радев да връчи първият изследователски мандат за сформиране на държавно управление. 

Ние поддръжка бихме дали за съответни неща и за съответна посока на развиване на страната, само че бюджет с недомислени разходи, задължаващи българите, Има Такъв Народ няма да поддържа, категоричен е Йорданов. Той обаче регистрира и обстоятелството, че Има Такъв Народ са най-малката партия и математиката за държавно управление излиза и без тях.

" По време на първата среща водещи бяха два въпроса - има ли България потребност от работещо постоянно държавно управление, с цел да излезе от политическата рецесия, да се възстановява работата на инситтутициите и моят отговор е " Да ". Вторият въпрос беше има ли опция за обща рамка от цели, по които оставаме отворени за разговор, която може да бъде разпозната и която ще назове първите задания пред едно редонвно работещо държавно управление - от бюджет и инфлация до Плана за възстановавяне. Моето виждане е, че тази рамка можахме да я очертаем ", съобщи Мария Габриел пред представителите на " ИТН ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР