В тази личност има нещо, което не е съвсем наред,

...
В тази личност има нещо, което не е съвсем наред,
Коментари Харесай

Брутални разкрития от съда! Стана ясно какво е направил Иван, след като е заклал Никол

В тази персона има нещо, което не е напълно наред, има нещо комплицирано. Дали е от обществени контакти или от фамилията – аз не знам. Има проблеми, чакам съдебно-психиатрична експертиза. Това сподели юрист Камен Кънев – длъжностен бранител на 15-годишния Иван Димитров Иванов, упрекнат в жестоккото ликвидиране на ученичката Никол, представен от Burgasinfo.com. Според него закононарушението е грубо с последствия от двете фамилии.

Едно от обясненията за него е наргилето, само че то не било само. Адвокат Кънев сподели, че развиването на Иван било като на 10-годишен и след убийството той играл на гоненица и криеница.

Иван е приключил осми клас, живее в „ Меден рудник “. Бащата е пенсионер, а майката работи в Слънчев бряг, има две сестри. С Никол контактували в обществените мрежи, имали две срещи онлайн. Според юрист Кънев момчето живеело като във виртуален свят.

Тийнейджърът ще бъде девети клас в СУ " Петко Росен ".

Според бранителя на Иван ножът е бил негов, само че не желал да я убива, а единствено да я сплаши.

Бургаският областен съд сега гледа мярката му за неотклонение. Съдия Светлин Иванов реши съвещанието да е при закрити порти. Коридорите пред залата гъмжат от медии. Пред микрофоните Иван не продума за аргументите за убийството, в което е упрекнат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР