В тази кратка статия отговаряме на някои от най-често срещаните

...
В тази кратка статия отговаряме на някои от най-често срещаните
Коментари Харесай

Три въпроса свързани с храненето и отслабването

В тази къса публикация отговаряме на някои от най-често срещаните въпроси свързани с отслабването.
Как да се придържам към режима си, когато се случват неприятни неща в живота ми или имам персонални проблеми?
Всеки минава през сложни интервали и това е обикновено. Изключително значимо е бързо да идентифицирате минимума физическа интензивност, която може да вършиме без да ви натоварва в допълнение.

Например, вместо да следите всяко хранене и да ядете добре 7 дни седмично, просто се концентрирайте върху ЕДНО хранене всеки ден. Проследете калориите му и гарантирайте, че е здравословно (съдържа протеини, потребни мазнини, доста зеленчуци и т.н.).

Също по този начин, вместо да упражнявате 4 пъти седмично, се постарайте да стигнете до залата най-малко един път, два пъти.

Може да поддържате форма с леко бягане (джогинг), разходки и други разтоварващи действия свързани с придвижване.

Докато се усетите, към този момент ще се чувствате по-добре и ще възобновите естествения си подготвителен и хранителен режим.
Трябва ли да си купя трептящ колан “за намаляване ”, с цел да смъква мазнини?
Тук отговорът е НЕ.

Това постоянно е маркетингова небивалица, само за продажби. Така наречените колани “за намаляване ” са нищо повече от загуба на парични средства и потен колан върху кожата ви.

Това е по този начин, тъй като тялото на човек не гори мазнини от избрани зони поотделно, а изцяло и при съществуването на калориен недостиг.

Проблемът е, че в някои зони, като корема, паласките и бедрата, резултатът става забележим едвам след известно време. Затова доста хора се заблуждават, че поставяйки колан върху корема си, ще насърчат горене на подкожни мазнини в тази зона, само че това надалеч не е по този начин.

Няма нито един меродавен източник, който да удостоверява резултатите от вибриращите колани. Със същите пари, може да си закупите карта за фитнеса за половин година, което ще ви донесе доста повече изгоди и ще ви приближи до мечтаната форма.

Ако пък желаете да суплементирате, тези пари биха били доста по-добре вложени в хранителни добавки за намаляване с потвърден резултат като .
Как да си набирам задоволително протеин като вегетарианец?
Понякога може да ви е мъчно да си набавяте задоволително протеин без да превишавате количеството въглехидрати и мазнини за деня. За благополучие, млечните артикули и яйцата не са отстранени от диетата ви, което ви разрешава по-голяма независимост.

Ето няколко образеца за източници на вегетариански протеини: яйца и яйчен белтък,сирене, кисело мляко, извара, боб, леща. тофу, ядково масло (като бадемово масло), ядки, суроватъчен и казеинов протеин и всички протеинови пудри на растителна основа.

Можете да разгледате повече за , с които да суплементирате като вегетарианец в .

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР