В тази държава всеки работи каквото не е учил -

...
В тази държава всеки работи каквото не е учил -
Коментари Харесай

Съдия нахока държавните служители - всеки работи каквото не е учил

В тази страна всеки работи каквото не е учил - полицията е цялостна с детски учителки, а минен инженер ръководи ВиК Перник. Дано прокуратурата да продължи да работи и на скамейката да застанат и други подсъдими лица. С тези думи арбитър Галя Георгиева от Апелативния спецсъд завърши съвещанието по проблема с някогашния началник на ВиК-Перник Иван Витанов и и.д кметицата Севделина Ковачева.
Със скандал приключи мярката им за неотклонение, която се гледаше в продължение на часове. Витанов бил наясно, че крановете в града са на най-малко на 50-60 години и даже самичък признавал за това в свои изявленията. Така арбитър Георгиева направи изводът, че е доста евентуално екс-шефът на миньорския град да е направил закононарушението, в което е упрекнат - занемареност и реши да увеличи гаранцията му с 20 пъти. Сега вместо 1000 лева, Витанов ще би трябвало да заплати 20 хиляди, в случай че желае да остане на независимост.

Севдалина Ковачева също беше нахокана в правосъдната зала. Според арбитър Галя Георгиева не било нейна работа “да мотае цяла седмица писмо на ВиК”, в което сдружението предупреждавало за настъпващата водна рецесия в Перник. След " лекцията за образованието " кметицата съвсем през сълзи че през другото време е зам.-кмет с сектор " Култура ". А пък Витанов подвигна плещи, че предшественикът му на поста бил с ценз по стопанска система.

Въпреки това и.д кметицата остава с най-леката допустима мярка за неотлконение - подписка.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР