В Тайланд бяха арестувани 10 руснаци, водили курс по сексуално

...
В Тайланд бяха арестувани 10 руснаци, водили курс по сексуално
Коментари Харесай

Арестуваха руския секс гуру Алекс Лесли в Тайланд

В Тайланд бяха задържани 10 руснаци, водили курс по полово образование за свои сънародници в морския курорт Патая, предадоха ТАСС и Ройтерс, като се позоваха на локалната полиция.

На съветските жители ще бъдат повдигнати обвинявания, че са работили в Тайланд без позволение, само че не и за водения от тях курс. Един от тях ще бъде упрекнат и в просрочване на визата си, а трима - за нелегално влизане в страната без паспорт.

Сред арестуваните е известният блогър Алекс Лесли, самопровъзгласил се за секс гуру, който влезе във водещите вести предходната година, когато разгласи, че възнамерява да се кандидатира за президент на Русия, отбелязва Ройтерс.

Лесли, чието същинско име е Александър Кирилов, обаче не е регистриран като претендент на изборите през март. Групата водила курса по полово образование на над 40 съветски мъже и дами в хотел в Патая. "Учениците " платили по над 20 000 бата (около 520 евро).

Представители на съветското посолство в Тайланд са пристигнали в Патая, с цел да окажат помощ на арестуваните.

Курортът Патая, фамозен с нощния си живот, в това число стриптийз клубове, някои от които ръководени от руснаци, притегля доста съветски туристи. Много надписи в центъра на града са на съветски език, отбелязва Ройтерс.

На формалния уебсайт на Алекс Лесли, който има над 36 000 почитатели в Instagram, неотдавна бе оповестен видеозапис с хора на плаж на непосредствен до Патая остров. Някои от мъжете бяха облечени с тениски с надпис "Секс аниматор ". Сайтът популяризира курс по полови техники от 17 февруари в Тайланд.

Разгоночка;) #тренинглесли #тай

A post shared by Алекс Лесли (@alex.lesley) on Feb 25, 2018 at 1:56am PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР