В такива моменти ти се струва, че спането е много

...
В такива моменти ти се струва, че спането е много
Коментари Харесай

Какво да правиш, ако си твърде изморена за секс

В такива моменти ти се коства, че спането е доста по-добър избор от секса. Не си сама в тези размисли. За сходни случаи, ние ти предлагаме седем други възможности, които са потребни за изтерзаното ти тяло. Пробвай ги и след няколко дни ще пращиш от сила, а гаджето ти ще се чуди от кое място е пристигнала хищната тигрица, пристигнала ненадейно в леглото му, написа cosmopolitan.bg. 1. Легни си в естествен час.

Повечето от нас са отговорни, че отсрочват заспиването за сметка на разплуване на дивана пред тв приемника или привършване на значими отговорности за деня. Да, само че в случай че би трябвало да станеш в 6, това значи да си легнеш към 22 ч., в случай че въобще искаш да си съответна сутринта. За да увеличиш възможностите си за секс, заспи по-рано. Така ще избегнеш прозявките и мързела в моментите, в които приятелят ти желае да се забавлявате, само че ти нямаш сили да се мръднеш.

2. Следвай правилото на 10-те минути.

Дори да не желаеш прекомерни интимности, отдели 10 минути за гушкане, глезене и целувки. Евентуално (но единствено евентуално) може и да ти пристигна настроението. Ако това не се случи, не се притеснявай, най-малко си посочила деликатност към колегата си.

3. Не всичко опира до проникването.

Ако мисълта за пълностоен полов акт не те притегля поради умората, замисли се за всички други неща, които можете да вършиме и не включват навлизане. Бавна предигра и взаимна мастурбация, да вземем за пример. Лежерното наслаждение отново си е наслаждение, от кое място и да го погледнеш. А оргазмът е в забрадка вързан.

4. Пробвай нещо ново.

А дали не си изтощена, тъй като половият живот ти е доскучал? Поговори с колегата си за това, което в действителност ти се харесва да правиш и кое не ти подхожда въобще. Чети повече еротични книги и гледай такива филми. Също може да експериментирате с доста леки садо-мазо версии, с цел да извършите секса по-пикантен.

5. Радвай се на секса постоянно, когато можеш.

Вечерно време може просто да не е твоето секси царство. Ако се чувстваш най-тонизирана сутринта, възползвай се и прави секс тогава или настройки алармата 20 минути по-рано, с цел да се настроиш на вярната вълна. Дори да не вършиме секс, отново може да се насладите на гушкане и целувки.

6. Споделяйте домакинските отговорности.

Няма по какъв начин да се чувстваш като секс богиня откакто два часа си чистила къщата. Когато споделяте отговорностите с приятеля си, ти ще си по-малко изтощена и има по-голям късмет да стигнете до повреждане на чаршафите, вместо лягане в тях.

7. Медицински аргументи.

Някои хора считат, че са прекомерно изморени да вършат секс, само че ниското им либидо се дължи на медицински проблеми. Стресът, депресията и тревогата освен изпиват силата ти, само че водят до понижено предпочитание както при дамите, по този начин и при мъжете. Ниското либидо също може да аргументи проблеми с ерекцията или вагинална сухота, което води до неприятни чувства по време на секса или чиста неспособност той да се случи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР