В свят, в който всеки кадър разказва история, а всеки

...
В свят, в който всеки кадър разказва история, а всеки
Коментари Харесай

LG OLED – най-добрият спътник за филмово блаженство

В свят, в който всеки кадър споделя история, а всеки тон провокира страсти, LG OLED е идеалният сателит за гледане на филми, пренасяйки завладяващото преживяване на огромния екран в уюта на дома.

През последните години най-взискателните специалисти в региона на киното, в това число най-хубавите режисьори и колористи, избират LG OLED за идващите си инициативи. Например Лий Сунг Джин, основател на сериала BEEF на Netflix, който през 2023 година завоюва три Златни глобуса и осем награди „ Еми ", показва възхищението си от спиращото дъха качество на картината на LG OLED в изявление за, общественост за кино фентъзита в Letterboxd.

В това изявление Лий показва желанието си да употребява LG OLED по време на постпродукцията на идващия си план, с цел да подчертае същинското черно и да калибрира точно цветове, което ще разреши на публиката да види визията му тъкмо както е замислена. Той даже предлага филми, известни с поразителния си контрастност и обилие от цветове, които, изгледани на LG OLED тв приемник наподобяват още по-впечатляващо. Сред тях са в това число „ Mother " на Бонг Джоон-хо, „ The Handmaiden " на Парк Чан-уок и " There Will Be Blood " на Пол Томас Андерсън.

Специалистите по цветовете са също толкоз въодушевени от безкрайния капацитет на LG OLED, като го считат за благонадежден референтен екран за оценка на цветовете. Уолтър Волпато, умел колорист, прочут най-много с изключителната си работа по филмите „ Green Book ", „ Dunkirk " и „ Star Wars: The Last Jedi ", разказва LG OLED TV като съвършения екран и с горделивост декларира, че постоянно го употребява с клиенти. Водещи софтуерни медии по света се причисляват към специалисти от сектора като Уолтър Волпато, признавайки превъзходното зрителско преживяване, обезпечено от зашеметяващата бляскавост и изключителния контрастност на LG OLED TV.

За да запознае феновете на киното с брилянтните си OLED тв приемници, LG се грижи за техните характерни ползи., която започва в известната платформа за кино ревюта Letterboxd, дава опция на критици, механически специалисти и кино дейци да обменят с други консуматори своите прозрения и отзиви за филмите, които са гледали на LG OLED TV. На миналогодишния Международен кино фестивал в Пусан LG дебютира и с премиите LG OLED New Currents Award и LG OLED Vision Award, които отличават най-ярките начинаещи и самостоятелни кино създатели.

LG OLED продължава да получава самопризнания, от някои от титаните на киното, с помощта на своя непостижим процесор с изкуствен интелект, който отключва образни и аудио съвършенствата. На ревюто CES 2024 компанията показа серията 2024 OLED evo с новия процесор α (Alpha) 11 AI, който усъвършенства графичната продуктивност със 70% и форсира скоростта на обработка с 30% спрямо предшественика си за оптимално преживяване при гледане на филми.

Най-новите OLED тв приемници са снабдени и с усъвършенстван AI upscaling, който употребява прецизния разбор на изображенията на пиксел равнища за ефикасното изостряне на обекти и фонове. Чрез силата на AI OLED тв приемниците на LG калибрират цветовете, като вземат поради настроенията и страстите, които режисьорите/творците са желали да провокират. Освен че предлага впечатляващо качество на картината, AI Sound Pro оказва помощ на феновете да се потопят в действието на екрана, като обезпечава виртуален съраунд тон 11.1.2 от вградената система високоговорители на тв приемника.

В допълнение към Dolby Vision и Dolby Atmos, OLED тв приемниците 2024 на LG са първите в промишлеността, които поддържат Dolby Vision Filmmaker Mode, с цел да обезпечи изключителна акуратност на картината, която остава вярна на визията на режисьорите.

Създателите на филми и експертите по цветовете непрекъснато хвалят LG OLED за изключителния процесор с изкуствен интелект, който отключва образни и аудио достижения, неповторимо създадени за LG OLED. Ангажиран с обезпечаването на най-отличителните, реалистични зрителски преживявания, LG OLED дава обещание на кинолюбителите по света несравнимо кинематографично странствуване.

За да откриете още повече способи, по които LG OLED трансформира играта в креативен области като киното и изкуствата, следете.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР