В свят, пълен с продукти против стареене и боя за

...
В свят, пълен с продукти против стареене и боя за
Коментари Харесай

Анди Макдауъл: Никога не съм се чувствала по-красива!

В свят, цялостен с артикули срещу стареене и багра за коса, Анди Макдауъл избира да прегърне естествената си хубост и да предефинира стареенето. В изявление за списание Fresh Air актрисата, която към този момент е на 63, си спомня, че откакто навършва 40 години хората стартират да я питат по какъв начин се усеща, знаейки че " възрастта към този момент не й разрешава да работи в Холивуд ".

" Чух най-лудите неща, когато навърших 40 ", споделя Макдауъл. Актрисата си спомня, че един път публицист я попитал какво е възприятието да остарееш и да загубиш хубостта си. " Просто не можех да допускам ", споделя тя. " Казах му, че в действителност не се усещам като че ли изгубвам хубостта си, просто е друг тип хубост. "

" Ние се развиваме и остаряваме и това е част от процеса ", продължава тя, добавяйки, че нормално не задаваме на мъжете тези въпроси за стареенето. " И остаряването не значи да загубиш хубостта си. "

Макдауъл споделя, че за нея е значимо да демонстрира на по-възрастните дами, че имат място в козметичната промишленост и че могат да наподобяват и да се усещат уверени, без значение на каква възраст са.
   Вижте тази обява в Instagram.

" Косата ми стартира да посивява по време на Коронавирус, а дъщерите ми живяха в съседство до мен... тъй че те ме виждаха от самото начало и ми споделяха: " Изглеждаш ужасно и би трябвало да запазиш това ", споделя актрисата. Така Анди се " влюбила " в новата си визия и решила да я резервира.

" Трябва да кажа, че в никакъв случай не съм се чувствала по-красива. Не споделям, че всеки би трябвало да отиде да направи това... само че това ми отива ", споделя тя. Макдауъл споделя, че е обмисляла пластична хирургия и един път даже е пробвала ботокс, само че от този момент отхвърля да си прави процедури и се любува на естествената си хубост.

За остаряването тя споделя:

" Това е пътешестване, при което не можете да се върнете обратно във времето. Не желая да се преструвам на това, което не съм и в никакъв случай не съм се срамувала от възрастта си. Искам да бъда позитивна по отношение на това къде съм във всеки стадий от живота си. Харесва ми, че хората се усещат удобно, когато одъртявам. Мисля, че това е значимо обръщение за всички нас, че остаряваме и сме красиви. "
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР