В свят на свързаност да си онлайн е много важно.

...
В свят на свързаност да си онлайн е много важно.
Коментари Харесай

Вижте какви огромни суми губят Facebook и Instagram за всяка секунда, в която не работиха

В свят на съгласуваност да си онлайн е доста значимо.

В хитовия филм от 2010 година " Социалната мрежа “ изобразяването на Джеси Айзенбърг на софтуерния магнат Марк Зукърбърг акцентира решаваща точка.

" Нека ви кажа разликата сред Фейсбук и всички останали, ние в никакъв случай не се сриваме ", това гласи цитатът на Зукърбърг от кино лентата, представен от " Фокус ".

Изглежда, че това не е напълно правилно в действителния свят, защото Фейсбук, Instagram и Thread наподобява се сринаха във вторник (5 март).

Downdetector, уеб страница, предопределен да записва кои уеб страници не работят и какъв брой хора сега оповестяват за проблеми, беше покрит с отчети.

Само за два часа имаше над 650 000 отчета за неработещ Фейсбук. Със сигурност е неприятно преживяването на потребителите, само че от страна на фирмите - парите са огромното нещо.

Още през октомври 2021 година Фейсбук и Whatsapp се сринаха и Fortune пресметна, че това малко спиране е коствало на компанията 100 милиона $ доходи.

Сега, когато сме през 2024 година и Фейсбук евентуално ще таксува малко повече за реклама, е евентуално компанията да претърпи сходни скъпи загуби.

X акаунтът @whatdope предложи тази планирана сума за това какъв брой коства на компанията на минута.

" Приходите от реклами за предходната година (за уеб страниците на Facebook) бяха 84,2 милиарда $. Така че за всяка минута надолу, те губят към 160 000 $. Или 2670 $ за секунда “, пишат те, представени от unilad.com.

Проблемът с достъпа до обществените мрежи, благосъстоятелност на Meta, Фейсбук и Instagram - постепенно стартира да се позволява. Някои консуматори към този момент имат достъп до профилите си.

Припомняме, че по-рано обществените мрежи започнаха да изхвърлят автоматизирано потребителите си и да дават неточности. Оказа се, че грешката е световна.

" Наясно сме, че хората имат проблеми с достъпа до нашите услуги. В момента работим върху това “, увери минути след началото на казуса представителят на Meta Анди Стоун в обява в обществената мрежа X.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР