В своята социална мрежа Truth Social той написа, че се

...
В своята социална мрежа Truth Social той написа, че се
Коментари Харесай

Тръмп обяви деня на ареста си за най-добрия в историята, рейтингът му скочил

В своята обществена мрежа Truth Social той написа, че се любува на този ден, " в който радикалните леви лунатици, фанатици и перверзници ме упрекнаха и АРЕСТУВАХА без каквато и да е причина, нямаше закононарушение ". И продължава: " Беше необикновено преживяване, може би най-хубавият ден в историята за някого, който преди малко е претърпял безпричинно обвиняване! ".

Тръмп показва още, че в никакъв случай преди не е бил толкоз висок рейтингът му, а карцерът е повлиял удобно на кандидатирането му за президент през 2024 година " Моите рейтинги в никакъв случай не са били по-добри. Почти 10 милиона $ бяха събрани за акцията и денят завърши с доста значима тирада ", показва удовлетворение 45-ият президент на Съединени американски щати. Той разгласява и данни от изследване, съгласно което 43% от републиканците в Тексас желаят да го видят президент



" Ако не спрем радикалната левица, Америка е мъртва ", приключва постът на Тръмп в неговата обществена мрежа.

Сайтът за набиране на средства за предизборната акция на Тръмп пък към този момент предлага алтернатива за закупуване на републиканска тениска, стилизирана като фотография, направена от чиновници на правоприлагащите органи при повдигането на обвиняванията.

Под фотографията седи надпис " почтен ".

На 30 март огромно жури в Ню Йорк гласоподава да повдигне обвиняване против Тръмп по делото за подправяне на финансовите документи на организацията Тръмп при изплащането на пари на порнографската актриса Сторми Даниелс.

Тръмп е упрекнат в 34 пункта за подправяне (първа степен) на бизнес документи за осъществяване на друго закононарушение, съгласно обвинителния акт, оповестен във вторник. Както изясняват медиите, всяка точка носи оптималната присъда от четири години затвор. Тръмп беше задържан за към два часа преди да бъде освободен и откаран със аероплан от Ню Йорк за Флорида.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР