В своите констатации той заключи, че има основни проблеми в

...
В своите констатации той заключи, че има основни проблеми в
Коментари Харесай

Скандал в пощите: Подпощенски началници, използвани като „опитни зайчета“, казва експерт, който предупреди за проблеми през 2003 г.

В своите констатации той заключи, че има съществени проблеми в счетоводната система, създадена от японската мултинационална компания Fujitsu.

Г-н Койн сподели, че юристите на Post Office са били „ разочаровани “ от отчета му и ги попита дали могат да предложат нова информация което може да промени констатациите му.

По-късно те избраха да уредят случая отвън съда с заместник-пощенската директорка на клона, Джули Уолстенхолм, която беше предявила срещуположен иск за незаслужено уволняване, което значи, че отчетът на господин Койн в никакъв случай не е излязъл нескрито.

Как ще работи схемата за обезщетение в пощенската работа

Официалното следствие на абсурда с Horizon предходната година разбра по какъв начин старши вътрешен юрист в пощенската работа е посъветвал компанията да „ хвърли пари “ за поддържане на проблеми с ИТ системата отвън публичното притежание.

Системата, която създаваше усещането, че липсват пари от клоновете, по-късно беше открито, че е дефектна, само че едвам с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР