В свое интервю за прокремълския канал rutube.ru, той прогнозира, че

...
В свое интервю за прокремълския канал rutube.ru, той прогнозира, че
Коментари Харесай

Евгений Пригожин: „Украинската армия е една от най-силните в света”

В свое изявление за прокремълския канал rutube.ru, той предвижда, че резултатът от войната в Украйна ще бъде „ стотици хиляди жертви “ и предлага въвеждане на военно състояние и смъртно наказване в Русия, нова готовност, стопанска система на военна основа и „ няколко години да поживеем като в Северна Корея ”.

В същото време Пригожин е срещу потреблението на нуклеарно оръжие против Украйна и като цяло излага гледни точки, много разнообразни от политиката Кремъл, някои от които цитираме.

„ Бихме се на доста места и с доста хора. Знаем по какъв начин се бият американците, французите, безполезните войски на Организация на обединените нации, африканските племена. И в случай че трябваше да съм политически правилен, щях да кажа, че руснаците сме най-хубави – само че считам, че украинската войска е една от най-силните в света. Имат високо равнище на организация, образование, разсъдък, разнообразни оръжия. И гледат безусловно метафизичен на загубите, които понасят. При тях всичко е в името на висшата цел, както бяхме ние през...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР