В свое интервю Ребъл Уилсън разкри, че общ приятел я

...
В свое интервю Ребъл Уилсън разкри, че общ приятел я
Коментари Харесай

Ребъл Уилсън разкри: Меган Маркъл не е никак мила

В свое изявление Ребъл Уилсън разкри, че общ другар я е срещнал с принц Хари и Меган Маркъл.

Нейните персонални усещания от двойката обаче са много по-различни от тиражираните в медиите. За Хари тя сподели, че „ не би могъл да бъде по-мил “, само че счита, че Меган “не е толкоз готина “. Тя също по този начин загатна, че въпросите на майка ѝ може да са повода херцогинята на Съсекс да не затопли връзките си с нея.

 

Actress opens up about her run-in with Prince Harry & Meghan Markle.
— WWHL (@BravoWWHL)

“Меган не беше толкоз естествено общителна “, сподели тя на водещия Анди Коен. “Майка ми, защото е австралийка, ѝ задаваше всички тези леко груби въпроси като “къде са децата ти? “ и сходни неща. “

“Може би по тази причина тя си сподели: “Кои са тези досадни пандизчии от Австралия? “ Аз си споделих “Мамо, не я питай това “ “, добави тя шеговито.

 
                             

Последните мнения на Ребъл за Хари и Меган не са първите, които тя прави обществено за двойката. Когато беше водеща на премиите BAFTA преди година, тя загатна тяхното нашумяло изявление с Опра Уинфри. Тогава актрисата сподели, че то е било изпълнено с “драма, смут и фентъзи “ и се пошегува, че е трябвало да бъде номинирано за категория на премиите.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР