В свое интервю, министърът на икономиката и индустрията (бел. ред.

...
В свое интервю, министърът на икономиката и индустрията (бел. ред.
Коментари Харесай

ДКК обвини министъра на икономиката в политически натиск и дестабилизация на „Кинтекс”

В свое изявление, министърът на стопанската система и промишлеността (бел. ред. - Никола Стоянов) даде обещание, че ще построява мостове и ще надгражда. Но в реалност дейностите са му в друга посока - със с воето държание стопира процесите, оказва политически напън, дестабилизира сдруженията и компанията, което не е нито в полза на ДКК, нито на страната. Това разгласи Смиляна Нитова , изпълнителен шеф на Държавната консолидационна компания (ДКК), на брифинг.

Тя даде образец с предприятието " Кинтекс " и уточни, че го дестабилизира. " В понеделник идват двама чиновници на министерството, с писмо от министъра, с цел да се снабдят с документи, контракти и фактури, за интервала 01.08, досега на визитата - 8 август. Това става в края на работния ден, без да е известено управлението на " Кинтекс ", както и аз като принципал на това сдружения . Това поражда у мен въпроса - за какво по този начин незабавно и бързо, за какво по този метод ", попита тя.

" Това на вас на какво ви наподобява - на доставяне с документи от дъщерно сдружение или дейности за изземване на избрани материали ", съобщи тя. И изрази мнение, че по този метод министърът на стопанската система дестабилизира сдружението и основава погрешни показа в интернационалните му контрагенти, и основава усещане в обществото, че става нещо неправилно - това не е по този начин. Предният ден, " Кинтекс " подписа огромен контракт с интернационално значение, с което подсигурява работа на сдружението за най-малко пет години напред ", уточни още Нитова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР