В световната политика от последните десетилетия все повече внимание се

...
В световната политика от последните десетилетия все повече внимание се
Коментари Харесай

Какво значат кецовете за един кандидат вицепрезидент

В международната политика от последните десетилетия от ден на ден внимание се обръща на сякаш незначителни елементи като избора на облекло и аксесоари . Благодарение на непрекъснатото покритие на обществените медии обаче точно те споделят доста за индивида, за който ще си изберем да гласуваме.

on Sep 8, 2020 at 9:39am PDT

Надпреварата за президентските избори в Съединени американски щати не е изключение. Там битката сред претендентите се води безусловно на всяко равнище и по тази причина, когато кандидатката за вицепрезидент на демократите Камала Харис се появи неколкократно с най-обикновени кецове Converse , анализаторите побързаха да обяснят смисъла зад тях.

Елизабет Семелхак, създател на книгата Sneaker X Culture: Collab, споделя пред Guardian, че кецовете и маратонките все по-често намират място в ежедневния дрешник на дамите като знак на опълчването на остарелите схващания за женственост .

on Jun 17, 2020 at 5:06pm PDT

В политиката обаче те добиват още едно значение: " Кецовете са частта от облеклото, която ни споделя: Готова съм да запретна ръкави за работа. "

on Jul 9, 2020 at 6:52am PDT

Според Джеф Карвальо от Highsnobiety кецовете на Харис са опит да се привлекат младите гласоподаватели, тези от поколението Х . Те обаче значат и друго - кандидатката на Демократите е дете на имигрантско семейство, расло по улиците на безпаричен квартал . Какъв по-добър метод да го покаже от чифт кецове?

on Aug 29, 2019 at 8:02am PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР