В световен мащаб прави впечатление, че все по-малко звезди решават

...
В световен мащаб прави впечатление, че все по-малко звезди решават
Коментари Харесай

Луксозен, стилен, уютен: Вижте дома на Азис!

В международен мащаб прави усещане, че все по-малко звезди вземат решение да покажа дома си. Просто това постоянно провокира какви ли не реакции, доста от които даже са на откровена злоба. У нас пък някой да си покаже дома е още по-голяма необичайност. Дори нямаме спомен кой последно го е правил просто по този начин, без да е взел участие в " Черешката на тортата " да вземем за пример. 

Виж още: Първо качване на мотор и провал: Дани Петканов с травми от мото случай

Именно по тази причина с изключително внимание преглеждаме фотосите на известните българи, когато разгласяват такива от вкъщи си. Така можем да разгледаме атмосферата, в която живеят, да забележим метода, по който са обзавели дома си. Така направихме и с дома на Азис:

Виж още: Биляна Йотовска с разкрития за известна у нас диета! Моделът с рекомендации към всички отслабващи

Видеата и фотосите, които качва, са все по различен мотив - на някои от тях просто театралничи, на други готви, на трети - танцува. Но все го прави в разнообразни елементи на дома си:

Виж още: Хърватското странствуване на Джаферович: едно радостно и щуро лято 2020

И когато приказваме за готвене, няма по какъв начин да не споделим фотографията по-долу, на която се вижда по какъв начин Азис подготвя паста. Кухнята наподобява впечатляващо, само че изключително усещане ни прави абсорбаторът, който наподобява като от някоя професионална кухня. 

Виж още: Семейният портрет на Орлин Павлов: Любов, доста усмивки и никакви превземки

Като човек на изкуството, Азис очевидно има много творби на изобразителното такова вкъщи си. Които с изключение на худжествена стойност, очевидно са и супер декор за артистични домашни фотоси.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР