В света няма равни условия за всички и това е

...
В света няма равни условия за всички и това е
Коментари Харесай

Путин:В света няма равни условия за всички, това е основната несправедливост на днешния световен ред

В света няма равни условия за всички и това е главната неправда на днешния международен ред. Това сподели съветският президент Владимир Путин пред участниците в Световния юношески фестивал, предават съветски медии, представени от " Труд ".

„ Русия, показана от участниците в Световния юношески фестивал (WYF), откри съидейници, които споделят нейното мнение за обективен международен ред и полезности “, добави Путин.

Държавният глава показа с младежите мнението си за справедливостта и равенството, разбирането си за уникалността на Русия, вижданията си за ролята на мъжествеността и женствеността, за вероятностите за развиване на технологиите и културата.

Ето някои съществени моменти от речта му:

За фестивала

Русия, организирайки WFM, събра съидейници: „ Форуми като този - те се провеждат за нас. И същността му е да събере хора, които мислят доста като нас. "

„ Искахме да създадем условия на независимост, творчество, другарство, които да ви разрешат да поддържате връзка между тях, да намерите нови другари и може би сътрудници за вашите бъдещи планове. “

" Ако успеем, ще организираме нещо сходно в бъдеще. За нас това не е първият сходен опит, не е първият опит. Надявам се, че не е последният. "

Равенство и правдивост

„ В света няма равни условия за всички и това е главната неправда на днешния международен ред. “

Всички би трябвало да се стремим към равни условия: „ Дори самият факт, че се стремим към това, ще направи света по-прозрачен, по-справедлив, по-демократичен, по-устойчив, по-балансиран и по-сигурен. “

Създаването на многополюсен свят ще способства за по-ефективното разрешаване на обществените проблеми: „ Те ще се вземат решение по-ефективно, тъй като обединявайки напъните си, реализираме по-добри резултати. “

За Русия

Русия, съгласно афоризма на съветския фелдмаршал от ХVIII век Бурхард Кристоф Мюних, в действителност се ръководи от Бог, само че съществува с помощта на „ руснаците и другите нации, населяващи тази територия “.

Русия има нещо, което я отличава от другите страни: " Руската обща просвета е до известна степен неповторима. Тя е забавна, разнообразна и в действителност има смисъл да я опознаете по-добре и да я разберете, изключително за хората, които живеят отвън Русия. ”

" Ние съжителстваме и се развиваме в разнообразие от култури, религии, обичаи. И всичко това дружно. Това е пространство, което ни разрешава да обменяме освен генетичен код един с различен, тъй като има доста смесени фамилии в съветското пространство, само че и обменят културен код. "

ЗА БРИКС

БРИКС „ през днешния ден е мощна, в действителност сериозна асоциация, магнит, който притегля доста страни по света “.

" В момента световният Брутният вътрешен продукт на страните от БРИКС е по-голям от Брутният вътрешен продукт на страните от Г-7. И тази разлика се усилва, ще се усилва още повече, това е реалност. Нищо не може да се направи по въпроса и даже в случай че някой желае да промени наклонността, това е невероятно, ще пораства. “

Москва, като ръководител на БРИКС тази година, ще направи всичко, тъй че „ младежите от страните от БРИКС да имат опция да седнат с нас на една маса и да вземат участие в нашата полемика “.

Относно Запада

" Досега всички се опитваха да се причислят към Запада. Русия също в миналото искаше да се причисли към G7. Но разбрахме, че това няма смисъл, тъй като никой не взе поради нашите ползи там. "

Самите Съединени щати подкопават престижа на $ с политиката си на наказания: " Това е противоположното на предстоящото. И по този начин нататък в толкоз доста направления. Мисля, че това е неверна политика. "

„ Вярвам, че Съединените щати не съумяха да се оправят с това задължение на отговорността, което падна върху плещите им.
Въпреки известната подчиненост в западния свят, желанието за самостоятелност и отбрана на личния суверенитет към момента пробива на повърхността. Това е неизбежно за цяла Европа, сигурен съм, че по този начин ще бъде и в Германия. Ние би трябвало да бъдем търпеливи и да работим ".

Бъдещето на Украйна

Сигурен съм, че рано или късно обединяването на руснаци и украинци, най-малко на духовно равнище, ще се случи и това е неизбежно.
За такова обединяване е належащо да се изкорени това, което пречи: И най-отвратителните прояви на шовинизъм пречат на това. Това е отрова, която трови живота на доста нации, в това число през днешния ден в Украйна. "

Самият Донбас се обърна към Русия и очакваше отбрана от нея:

" И не някъде на хиляди километри от националните си граници, а тъкмо до себе си, под носа й. Освен това хората се обърнаха към нас и чакаха тази помощ. "

Подадена ръка за Африка

„ Африка се развива и желае да бъде в действителност самостоятелна.

Африканските страни в този момент имат подобен общ дълг, който по формулировка е неосъществим за погашение: „ Защо основават такива условия за Африка през днешния ден, налагайки такива финансови отговорности? “

Африканските водачи не желаят помощ и не „ протягат ръка “, те изискват обективна, почтена взаимна икономическа работа: „ И желая да ви кажа, че ние, несъмнено, сме подготвени да подкрепим нашите африкански другари, когато е належащо. “

Благосъстоянието на Запада значително се основава на употребата на други нации, „ Африка значително, на употребата на природата.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР