В света на възрастните ангажиментите не свършват. Често неглижираме себе

...
В света на възрастните ангажиментите не свършват. Често неглижираме себе
Коментари Харесай

ActiveBeauty.bg – новото онлайн списание на dm

В света на възрастните уговорките не свършват. Често неглижираме себе си и желаеме да отметнем всичко допустимо най-бързо – да напазаруваме, да почистим дома, да сготвим. И може би най-сетне да създадем маската за лице, която отлагаме от месец.

Десетки книги и списания за модерната жена учат по какъв начин да балансираме, да усъвършенстваме, да приоритизираме.

Има ли обаче някой време да ги чете?

Нещо прелестно и свястно, с бързи препоръки за триумф в най-сложната галактическа задача - “Мисия жена ”, е новото онлайн списание на dm - ACTIVE BEAUTY.

Експертите от обичаната ни верига dm умеят да успокояват дамите. Забелязали ли сте хармонията, която царува в магазините им. Десетки изнервени дами балансират силата си сред точно подредените лавици, а в магазините им мирише на чисто и като че ли всичко е под надзор.

Преди няколко месеца dm отвориха своя онлайн магазин, стартираха мобилно приложение, а в този момент идната стъпка е електронното им списание ACTIVE BEAUTY. В него хармонията се придвижва онлайн, а хубостта е още в заглавието.

Много дами подценяват бюти ритуалите, единствено тъй като не знаят кои са точните артикули за личната им кожа и коса. И когато се изправят пред рафта в магазина се губят в морето от артикули. Мисълта да ги изчетат, постоянно може да ги откаже от концепцията за избор. Ето за какво препоръките на експертите от dm са толкоз скъпи.

В рубриките на ACTIVE BEAUTY Красота и Коса е събрана доста потребна информация – от верните ежедневни ритуали за здрава кожа, през най-модерните трендове за грим, прическа и маникюр, до това за какво е значимо да следим периода на валидност на козметиката.

В специфичната секция Здраве на има правилните отговори за поддържане на добра форма. Идеи за здравословна закуска, спортни храни и даже здравословни заместители на мляко и месо. Направена е и селекция от разнородни био артикули.

Колкото и да приказваме за пълноправие на половете през днешния ден, грижата за дома и фамилията нормално се пада върху дамите. Те просто носят вътрешната мощ да основават ред, баланс и хубост към себе си, тъй че и другите да се усещат добре. Безкрайното почистване и лъскане до искра у дома надали са обичани занимания на някого. С верни и висококачествени артикули, задачата „ Уютен дом “ е изпълнима, а в онлайн списанието на dm има графа Лайфстайл и Семейство, с потребни трикове и препоръки за … поддържане на дома ни? Не! За замесване на всички членове на фамилията в чистенето.

Партньорът Ви оставя мръсните си облекла на всички места. Помолили сте го няколко пъти да се погрижи за тях, само че нищо не се трансформира. Какво да извършите, с цел да се включи и той в домакинските отговорности? Тук е моментът да приложите “nudging ” (натиск) – понятието идва от поведенческата стопанска система и следва да се преглежда като „ леко бутане. “

Стана ви забавно, нали? И на нас.

След споделената работа, би трябвало да пристигна и почивката – в ще намерите и хрумвания за нови занимания и пътешествия, тъй като знаем, че колкото и да е ангажирана една жена, постоянно има време да свърши още нещо, в случай че е прелестно и с другари.

Затова, не планирайте всичко, прекарайте малко време онлайн и просто се оставете на шанса и импровизацията.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР