В света на модата вече всичко е позволено, но сякаш

...
В света на модата вече всичко е позволено, но сякаш
Коментари Харесай

Най-странните модни комбинации

В света на модата към този момент всичко е разрешено, само че като че ли към момента има някои по-странни комбинации, за които не сме сигурни дали ще харесаме или няма да можем да погледнем повече. Например, бихте ли съчетали перлено бюстие с елегантно класическо сако? Вероятно звучи като неприятна концепция, само че когато погледнем на процедура резултата не е толкоз неприятен и стеснителен.

В света на модата, постоянно се изненадваме от самите себе си когато забележим комбиниране, за което постоянно сме били сигурни, че няма да харесаме, само че в това време осъзнаваме, че може би не е неприятна концепция да смесим особеното и може даже резултатът да ни изненада и да преобърне визиите ни за хубост.

 Най-странните фешън комбинации Pinterest

Натрупването на разнообразни пластове и размери в стилните стилове към този момент не е нещо ново, само че постоянно може да се получи неочакван резултат. Широките сака и оувърсайз палта ( модели, които целеустремено са най-малко един размер по-големи от нашия) са съчетани с пола на ресни и лазени ботуши на ток до коляното, а един от най-актуалните модели колани приключва тоалета. Супер освободена и пънкарска визия, която носи младежко чувство и е доста впечатляваща в градски условия или като концепция за стайлинг.

 Най-странните фешън комбинации Pinterest

Спортното и елегантното от дълго време са с размита граница и като че ли към този момент е редно да съвместим кецовете с грациозен панталон или пола, както и спортното горнище с качулка да се включи в елегантния тоалет. А аленото и розово в композиция от табу се трансформират в новата класика, която придава жанр.

 Най-странните фешън комбинации Pinterest

Напоследък се трансформира настоящо да се смесват разнообразни детайли от облеклата като част от други. В случая са добавени елементи от пола, които вършат елементарното комбиниране на дънки и тениска в забавен тоалет.

 Най-странните фешън комбинации Pinterest
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР