В света на луксозните автомобили Rolls-Royce постоянно царува, известен със

...
В света на луксозните автомобили Rolls-Royce постоянно царува, известен със
Коментари Харесай

Новият Ролс SuperSport от Ростислав Прокоп

В света на първокласните коли Rolls-Royce непрекъснато цари, прочут със своята безконечна грациозност и обилен дизайн. Представянето на най-новата им концептуална кола, Rolls-Royce SuperSport, проектирана от визионера Ростислав Прокоп, провокира талази от неспокойствие в цялата автомобилна промишленост. Този реформаторски суперавтомобил освен отдава респект на богатото завещание на марката, само че и въплъщава нова епоха на авангарден дизайн, продуктивност и технология. Rolls-Royce SuperSport е подготвен да бъде идната перла в короната в света на колите от висок клас.

 /> <img src=

Комбинация от разкош, продуктивност и иновация

Концептуалният автомобил SuperSport съставлява хармонична композиция от типичен детайли на Rolls-Royce и съвременни нововъведения, осигурявайки сетивно преживяване, което не е нищо друго с изключение на неизмеримо. На пръв взор е невероятно да се пренебрегне безпогрешната решетка на Rolls-Royce, знак на автомобилния разкош, издържал тестването на времето. Това е мигане към именитата история на марката, увещание за трайното завещание на Духа на екстаза. Въпреки това, това, което отличава SuperSport, е неговата смела интеграция на съвременни детайли, които предефинират границите на това, което може да бъде един първокласен автомобил.

 width=

Изящният екстериор

Една от най-впечатляващите характерности на SuperSport е каросерията му от въглеродни нишки, удостоверение за брака сред разкош и продуктивност. Въглеродните нишки, материал, прочут със своята издръжливост и лекост, са стратегически употребявани в структурата на SuperSport, подобрявайки както продуктивността, по този начин и успеваемостта. Резултатът е суперавтомобил, който съчетава без изпитание царствената хармония на Rolls-Royce с пъргавината и аеродинамиката на машина с висока продуктивност. Това разбъркване на разкош и атлетизъм е пионерски метод, който прави SuperSport същински незабравим в своя клас.

 width=

Интериор в кралски жанр

Влезте вътре в SuperSport и ще бъдете посрещнати с интериор, който е нищо повече от величествен. Разкошът се простира от тапицерията, от най-фина кожа, до точно направените дървени акценти, създавайки атмосфера на чиста чудатост. Въпреки това, същинското знамение се крие в безпроблемното консолидиране на най-съвременните технологии в това светилище на лукса.

 width=

Цифровото арматурно табло обезпечава изумителен контрастност с класическата аналогова инсталация, която постоянно се среща в колите на Rolls-Royce. Този екран с висока разграничителна дарба предлага персонализиран потребителски интерфейс, който освен предава сериозна информация за автомобила, само че също по този начин се грижи за желанията на лидера. Информационно-развлекателната система е също толкоз впечатляваща, с авангардни функционалности, които поддържат пасажерите свързани и се забавляват по време на пътуването. Докато са обгърнати в този софтуерен пашкул, жителите мъчно ще откъснат очи от първокласната конюнктура.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР