В света на криптовалутите постоянно се появяват нови претенденти и

...
В света на криптовалутите постоянно се появяват нови претенденти и
Коментари Харесай

Bitcoin Spark: Новият крал на криптовалутите, който засенчва Bitcoin Cash

В света на криптовалутите непрекъснато се появяват нови кандидати и един от тях е Bitcoin Spark. Bitcoin Spark се отличава от останалите със своите новаторски функционалности, които дават отговор на условията на крипто запалянковците.

Bitcoin Spark оспорва съществуването на Bitcoin Cash със своите новаторски функционалности.

Преглед на функционалностите на Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark е нововъзникваща криптовалута, която употребява модела на доказателство за развой (Proof-of-Process). Моделът “доказателство за развой ” форсира транзакциите и понижава разноските за тях, което трансформира BTCS във вашата алтернатива за бързи транзакции. Bitcoin Spark също по този начин интегрира смарт контракти, което е преференциално за разработчиците, защото те могат да построяват децентрализирани приложения в тази блокчейн мрежа.

Крипто запалянковците също по този начин могат да добиват в Bitcoin Spark, за разлика от други блокчейн мрежи. Добивът на Bitcoin Spark не изисква тежко съоръжение и зареждане. Добивът на BTCS към този момент включва стратегии, които могат да работят на всяко устройство, в това число на вашите телефони, таблети и лични компютри. Не е належащо да харчите за тежко съоръжение, с цел да добивате BTCS.



Bitcoin Cash: Кратък обзор

Bitcoin лишава повече време за одобрение на транзакциите, тъй че Bitcoin Cash работи върху този минус и усилва скоростта на транзакциите си. Bitcoin Cash има по-висока скорост на транзакциите от Bitcoin и не се употребява за транзакции на доста места, за разлика от BTC и ETH. Повечето вложители преглеждат BCH като капиталова опция, а не като средство за ежедневни преводи.

Предимства на Bitcoin Spark пред Bitcoin Cash

Bitcoin Cash си сътвори име, като усили скоростта на транзакциите. Въпреки че е придобил известност, неговият съперник, Bitcoin Spark, е подготвен да го засенчи. Едно от преимуществата на BTCS пред BCH е скоростта и мащабируемостта. Таксите за транзакции също са проблем, който продължава от години, само че Bitcoin Spark се оправя с този проблем, като понижава разноските, което го прави сигурна опция на другите блокчейн мрежи.

Това, което отличава BTCS, е консолидираното на смарт контракти, което основава повече благоприятни условия за dApps и случаи на приложимост като NFTs да разширят своята полза, за разлика от Bitcoin Cash, който е стеснен единствено до вложения.

Цената на Bitcoin Spark е в горната част на пазарните трендове. Тя се разраства и се радва на огромно търсене. Нейната втора фаза на ICO скоро ще завърши, а третата фаза ще започва на 21 август 2023 година за $2. Сега може да е най-хубавият миг да влезете в нея, преди историята на триумфа на Bitcoin да се повтори пред очите ви.

Bitcoin Spark е мощен съперник, който оставя своите следи в крипто света.

Bicoin Spark претендира за своето царство, като засенчи Bitcoin Cash със своята експедитивност, налични цени на транзакциите, интеграция на смарт контракти и доста други. Тъй като Bitcoin Spark се издига все по-високо и ревизира това, което е в пътната ѝ карта, тя ще раздвижи крипто пазара и ще съобщи своето място при най-хубавите криптовалути.

За да не пропуснете да се възползвате от BTCS:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР