В суровата зима Bentley сваля покрива, за да покаже четириместното

...
В суровата зима Bentley сваля покрива, за да покаже четириместното
Коментари Харесай

Бяла тишина

 20-4-6kol

В суровата зима Bentley смъква покрива, с цел да покаже четириместното купе Continental GT като кабриолет за идващия летен сезон. Ултралуксът под намерено небе има своята цена, чието цифрово измерение в тази ситуация надвишава 200 000 евро. Срещу сходна сума купувачите получават безпардонно пищен открит автомобил, обзаведен с кожата на 9 крави и фурнири, направени от 10 квадратни метра първокласен дървен материал.

 20-6-6kol

Под големия челен похлупак е конфигуриран 6,0-литров турбо мотор W12 – същински „ колос “ от изчезващ тип в модерната автоиндустрия. Чудовищният мотор разпростира с ненаситност капацитета си в акомпанимент с респектиращ плач. Агрегатът изпраща към четирите колела силата на 635 коня и въртящ миг 900 Нм през 8-степенна автоматизирана трансмисия с двоен съединител.

 20-3-6kol

Електрониката и лидерът дефинират по какъв начин този голям запас да се разпредели сред предния и задния мост според от пътните условия и определения режим на шофиране. Окачването е въздушно с три камери и адаптивно контролиране. Система за електромеханично стабилизиране на каросерията понижава наклоняването при бързо придвижване в завои.

 20-7-6kol

Мощността на мотора е предостатъчна, с цел да трансформира тежащия 2,4 тона кабриолет в породист състезателен автомобил. Спринтът от място до 100 км/ч лишава 3,8 секунди, а оптималната скорост е 333 км/ч. Bentley дава междинен разход на гориво 14 л/100 км по новия цикъл на премерване WLTP, при който стойностите би трябвало да се приближават оптимално до действителността.

 20-2-6kol

Купувачите в този сегмент надали се вълнуват толкоз от потреблението на бензин, колкото от безкомпромисния разкош, който търсят. Новият модел Continental GT им го дава в обилие, като комбинира обичайните материали кожа и дърво с най-модерните технологии.

 20-1-6kol

Това важи и за мекия покрив, който е толкоз добре изолиран, че понижава шума с 3 децибела спрямо предходния модел. Механизмът за автоматизирано отваряне и затваряне на покрива действа и по време на придвижване със скорост до 50 км/ч. Самият развой лишава 19 секунди, за които кабриото се трансформира в купе или назад.

 20-5-6kol

Дори при хладно време и свален покрив пътуващите мъчно ще настинат, защото разполагат с отопление на кормилото, на седалките, на подлакътниците и мощна климатична апаратура, която обдухва и подглавниците на равнището на врата. Bentley подсигурява, че и в студено време може да се кара под намерено небе.

 bentley%20continental%20gt%20convertible%2045

Любителите на мощния тон получават серийно аудиосистема с 10 тонколони и обща мощ 650 вата, а опционално се предлага още по-сериозна уредба от Bang&Olufsen. Купувачите имат опция да моделират автомобила по собствен усет, като избират сред 17 екстериорни цвята, 9 цвята за покрива, 15 типа интериорни настилки, 8 дървени фурнира и 15 типа кожа.

 bentley%20continental%20gt%20convertible%2044

Големият пъстър сензорен екран на централната подпора е ситуиран върху въртящ се панел с три лица – останалите две са изчистен дървен фурнир или три аналогови уреда – часовник, термометър и компас. Водачът преценя кое от трите лица на панела да има в зрителното си поле.

 bentley%20continental%20gt%20convertible%2043
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР