В студиото на Още от деня по БНТ Иван Денев,

...
В студиото на Още от деня по БНТ Иван Денев,
Коментари Харесай

Иван Денев:Като цяло трябва да се обединят левите идеи

В студиото на „ Още от деня " по Българска национална телевизия Иван Денев, сподели че са групировката му са от три партии, които са обединени от концепцията за реализиране на правдивост, опазване на България като зона на мира и опазване на неутралитет в усложнената конюнктура. „ Според нашите разбори в сегашния парламент биха влезнали повече политически партии и ще бъде направено всичко допустимо да се реализиран съдружни сделки. Според изследване на самостоятелна организация сме с покачващ тренд и имаме шансове да влезем в Народното събрание ".

Партиите в ляво по-скоро са ни сътрудници, ние имаме общи ползи, като цяло би трябвало да се обединят левите хрумвания, изясни Денев.

Ние желаеме президентът Радев да свика КСНС във връзка с Украйна и да се вземе решение България да разгласи неутралитет, да не се позволява дислокация на непознати войски на територията на страната ни, добави Денев. „ Ние сме за преустановяване военната част от контракта с НАТО и за нас няма проблем да излезем от алианса ".

За това, че не е осъвременена българската войска, отговорността е сложна, безапелационен е Денев.

От участието ни в Европейски Съюз също поносим единствено негативи - енергийна рецесия, хиперинфлация и така нататък, всичко произлиза от несъответстващата и неправилна политика на европейските водачи, съобщи Денев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР