В студиото на bTV Костадинов донесе документи, които по думите

...
В студиото на bTV Костадинов донесе документи, които по думите
Коментари Харесай

Костадинов бил „много възпитан човек“, но как така някой ще го нарича „крадец“?

В студиото на bTV Костадинов донесе документи, които по думите му потвърждават, че има сметка единствено и само в лв., на която получава заплатата си, а къщата му е закупена с ипотека.

„ Човекът излиза и ме назовава апаш, след това ме назовава с прилагателни от съветската класическа литература. Да, споделих му, че ще му разбия носа “, призна водачът на „ Възраждане “.

На въпрос дали в действителност би протегнал ръка физически на своя сътрудник, водачът на „ Възраждане “ сподели, че такава обстановка няма по какъв начин да се случи нито в Народното събрание, нито на открито. На децата в залата посочил, че „ когато един човек има засегната чест, би трябвало да я отбрани незабавно и на момента “.

„ Това, което споделих там е реакция, която е естествена. Мъжка реакция. Извинявам се на присъстващите деца, че станаха очевидци на пошло държание от страна на Искрен Митев “, сподели Костадинов.

Въпреки това съгласно водачът на „ Възраждане “ той не заслужава наказване от Народно събрание. „ Епитетите от Искрен Митев бях целенасочена провокация “, оправда се Костадинов.

„ Това е рецидив за хората от „ Продължаваме промяната “. Вчера един от техните депутати размахваше междинни пръсти. Това лице е зам.-председател на комисията по обучение, това лице е член на комисията по просвета. Защо никой не слага въпроса за неговата оставка “, сподели Костадинов във връзка различен скандал в Народно събрание с непристоен жест от страна на Христо Петров – Ицо Хазарта.

Припомняме, че точно на 1 юни водачът на „ Възраждане “ и Искрен Митев от Политическа партия съвсем се сбиха, откакто вторият назова Костадинов „ Копейкин “ от трибуната и го упрекна в заграбване на средствата от дотацията на партията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР