В студиото на автора на YouTube канала JerryRigEverything Зак Нелсън

...
В студиото на автора на YouTube канала JerryRigEverything Зак Нелсън
Коментари Харесай

JerryRigEverything пробва издръжливостта на смартфона OnePlus 11

В студиото на създателя на YouTube канала JerryRigEverything Зак Нелсън попадна OnePlus 11, чиито два предшественика се счупиха на половина в ръцете на техноблогъра. „ Разрушителят на смарт телефони “ не пощади и новия – само че този път крайният резултат бе по-добър от предстоящото.

Тестът за издръжливостта на екрана мина безпроблемно: закаленото стъкло Gorilla Glass Victus се покри с първите дребни драскотини чак при потреблението на инструмент със 6-та степен на неотстъпчивост. На показаният в в този YouTube канал клип се вижда, че след нечовечната обработка на региона над екрана тъкмо над вградения в него скенер за пръстови отпечатъци, скенерът стопира да работи и повече не възвръща своята работа. От друга страна пробата на потребления AMOLED екран с газова запалка мина без забележки – не се появи нито един мъртъв пиксел.

След това бе тествана издръжливостта на корпуса: канцеларският нож с лекост надрасква металната рамка, само че задният панел и защитното стъкло на камерата остават невредими. OnePlus 11 мина теста за прегъване доста по-добре от своите прародители: напука се единствено задният похлупак, до момента в който екранът и рамата останаха непокътнати. В резултат от това смарт телефонът резервира своята функционалност, макар че загуби пазарния си тип.

Може да се каже, че OnePlus 11 е по-добре направен от излезлите модели, защото тестванията на Зак предизвикват единствено козметични повреди. Но когато давате доста пари за телефон, не е неприятно да похарчите малко повече за един от най-хубавите протектори за екрана и калъф за OnePlus 11. Те защищават смарт телефона от изпускане и изтриване, като в същото време придават спомагателна неотстъпчивост на корпуса.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР