В студената и мрачна събота в Пирин Голф и Кънтри

...
В студената и мрачна събота в Пирин Голф и Кънтри
Коментари Харесай

Отборът на Ангел Василев и Стефан Гюрджеклиев стана победител в третия голф турнир от поредицата Pro Shop Golf Cup

В студената и мрачна събота в Пирин Голф и Кънтри Клуб се организира третия голф шампионат от поредицата Pro Shop Golf Cup, а премиите този път бяха предоставени от дългогодишните сътрудници на голф клуба - GOLFINO. Въпреки студеното есенно време, присъединяване взеха 15 тима, който премериха сили във формат Скрембъл.

Марката GOLFINO е водач на пазара за голф облекла и аксесоари, потвърдили се във времето с качество и жанр. Миналата 2016 година, марката отпразнува и своя 30-годишен празник, който също бе маркиран със специфичен голф шампионат в Пирин Голф и Кънтри Клуб.

С мъчно постижим екипен резултат от 49 чисти точки, първото място зае тима на Ангел Василев и Стефан Гюрджеклиев. Освен награди с марката GOLFINO, те бяха наградени и със особено направени титли. На второ място ги последва тимът на Ивайло Филипов и Румен Маневски с общ екипен резултат от 45 чисти точки. Трети се подреди тима на Росен Добрев и Иван Искров, единствено с 2 точки по-малко(45т.).

Турнирът не мина и без двете обичайни специфични награди – „ Най-дълъг удар” и „ Най-близо до флага”. Най-дълъг първичен удар на 11-та дупка направи Стоян Ангелов, а най-близо до пин флага на 15-та дупка, падна топката на единствената дама измежду спечелилите – Ваня Маневска. Маневска завоюва премията без конкуренция и със резултат, забележителен даже и от най-хубавите голфъри – 1,80м от пин позицията на избраната дупка.

В деня преди шампионата, в на голф игрището в Пирин Голф и Кънтри Клуб, първото издание на собствен благотворителен голф шампионат провежда Американския университет в България. Средствата от другарската игра ще отидат във фонд за поддръжка на надарени и перспективни студенти с финансови усложнения.

" Бих желал да поздравя освен спечелилия в днешния голф шампионат, само че и всички участници, които повярваха в идеята на университета и помогнаха при събирането на средства. Благодарение на вас младите гении на АУБ не престават да се развиват и да трансформират света ", показа по време на награждаването доктор Стивън Съливан, президент на АУБ. Участниците в шампионата пожелаха на екипа на Американския университет, шампионата да продължи да се организира и отсега нататък, а интереса към него да пораства със всяка минала година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР