В стремежа си да се сдобият с перфектната кожа много

...
В стремежа си да се сдобият с перфектната кожа много
Коментари Харесай

4 сока, които подмладяват кожата

В устрема си да се снабдят с съвършената кожа доста дами влагат в скъпи козметични артикули, които дават обещание да създадат лицето им безпрепятствено и сияйно като на модел от лъскаво списание.

Но с изключение на козметичната грижа, също толкоз значимо за красивата и сияйна кожа е да я подхранвате от вътрешната страна със здравословни артикули. Добра концепция е да заложите на потреблението на избрани сокове.

4 предписания за сок за гладка и блестяща кожа

1. Сок от цвекло

Съставки:

½ чаша нарязани моркови

сол и черен пипер на усет

½ чаша нарязано цвекло

няколко капки лимонен сок

½ чаша вода

Как се подготвя?

Смесете морковите и цвеклото в блендер с вода. Прецедете пасираната примес и прибавете към нея сол, черен пипер и лимонен сок.

Сокът би трябвало да се изпие незабавно, в противоположен случай ще придобие чудноват усет. Тази напитка е богата на витамин А, както и на желязо. Тези две потребни субстанции спомагат за постигането на чист и лъчезарен загар.

2. Сок от спанак

Съставки:

½ чаша спанак

1 чаша вода

1 дребен узрял банан

щипка канела

Как се подготвя?

Смесете банана със спанака и водата в блендер. Прецедете и прибавете канелата.

Този сок оказва помощ за възобновяване на кожата, която е повредена от излагането на слънчеви лъчи, както и от замърсяването на околната среда.

3. Сок от портокал

Съставки:

1 обелен портокал

щипка черен пипер

½ чаша вода

Как подготвя?
Онколозите дефинираха три питиета като „ провокатори на рак “
Експерти от Вашингтонския университет организираха изследване с присъединяване на 95 хиляди дами за въдействието на сладките питиета върху здрав...
Прочети повече
Пасирайте портокала с водата в блендер. Добавете щипка черен пипер. Тази напитка е богата на витамин С, който оказва помощ да се отървете от пигментацията и също така забавя преждевременното стареене на кожата.

4. Сок от целина и ябълка

Една ябълка дневно изглажда бръчките! А в композиция с целина избистря тена на кожата.

Съставки:

1 нарязана ябълка

½ чаена лъжичка мед
Ябълков оцет за подмладяване
Знаехте ли, че ябълковият оцет не е потребен само за салатата, само че и за кожата ни? Тук ще ви представим няколко разновидността на приложе...
Прочети повече
½ чаша нарязана стъблена целина

½ чаша вода

Как се подготвя?

Смесете всички съставки без меда и пасирайте в блендер. След това прецедете течността и я овкусете с пчелния артикул. Този сок в действителност ще ви помогне да се сдобиете с гладка кожа и също по този начин ще понижи възпалението в организма ви, в случай че го консумирате постоянно.

Важно: Статията е само с информативна и предоставената в нея информация не може да замести консултацията със съответния експерт!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР