В Страсбург Гешев се среща с двама поляци и един

...
В Страсбург Гешев се среща с двама поляци и един
Коментари Харесай

Жена сяда на стола на Иван Гешев


В Страсбург Гешев се среща с двама поляци и един хърватин от групата на Ангел Джамбазки

Главният прокурор Иван Гешев избра да напусне прибързано съвещанието на Висш съдебен съвет, на което беше гласувана оставката му с 16 гласа „ за “ против 4 „ срещу “, макар че самичък дефинира днешната дата като подобаваща за продължение на процедурата, почнала в четвъртък предходната седмица.

Членовете на Висш съдебен съвет и министърът на правораздаването от Демократична България Атанас Славов се съобразиха с графика на Гешев - в това число с неговото петъчно изказване по Българска национална телевизия, за което той съобщи, че би трябвало да се приготви, а в следствие анулира. По време на гласуването на оставката му Иван Гешев към този момент беше в Страсбург, стана ясно от централните вести на БТВ, макар че първата му среща е едвам на следващия ден заран.

Tribune разполага с предварителна информация за срещите му в Страсбург, които се чака да приключат на следващия ден в ранния следобяд.

Първата среща е оповестена за 9 сутринта, само че тогава се чака да стартира и съвещанието на комисията LIBE, тъй че вероятн
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР