в страната позволява да предприемем стъпки към по-пълноценен процес в

...
в страната позволява да предприемем стъпки към по-пълноценен процес в
Коментари Харесай

Разхлабват леко мерките в училище от 1 декември

в страната разрешава да предприемем стъпки към по-пълноценен развой в учебно заведение, сподели заместник-министърът на опазването на здравето доктор на конференция. Успяхме с ограниченията и най-много със зеления документ да овладеем пандемията, счита той.

Това, което се трансформира в заповедта, са няколко благоприятни условия за и дуално образование. Има възпитаници, които организират образование отвън постройката на учебното заведение. Ще може да се правят извънкласни образования и съвещания за матури, изясни заместник- министърът.
Ковид проби от страната за най-малките възпитаници има, за по-големите - още не
Ковид проби за децата от I до IV клас има до края на идната седмица. По райони са разпределени общо 310 200 теста със слюнка. За...

Условията за условие на и безвредна среда не се трансформират към този момент. Децата, които са се тествали заран, не се постанова да го вършат и следобяд.

Ние сме дали на МОН над 1 милион щадящи проби, през днешния ден ще им бъдат предоставени още един милион, доставките идват. Имаме социална поръчка за още 2,5 милиона теста. По наша оценка, това е задоволително до края на образователната година, добави министърт Стойчо Кацаров.

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР