В столицата започва VI Национален конгрес на Български лекарски съюз

...
В столицата започва VI Национален конгрес на Български лекарски съюз
Коментари Харесай

VI Национален конгрес на Българския лекарски съюз

В столицата стартира VI Национален конгрес на Български лекарски съюз с интернационално присъединяване на тематика „ Политики в опазването на здравето “. 

Конгресът ще се организира на 24-25 ноември в зала Милениум на хотел „ Милениум “. Водещи специалисти от страната и чужбина, измежду които президента и вицепрезидента на Европейския съюз на медицинските експерти (UEMS), генералният секретар на Постоянния комитет на европейските лекари (СРМЕ), президентът на Световната здравна асоциация (WMA) и други, са измежду лекторите на форума.

Основните тематики на конгреса са за ролята на съсловната организация, следдипломна подготовка и продължаващо образование, профилактични стратегии в опазването на здравето, модели за финансиране в опазването на здравето.

На 25-ти ноември, след края на сесия 7 „ Политики и модели на финансиране в опазването на здравето в България “, с присъединяване на  доктор Иван Маджаров – ръководител на БЛС проф. Христо Хинков – министър на опазването на здравето, Асен Василев - министър на финансите, Станимир Михайлов - шеф на НЗОК, проф. Костадин Ангелов -председател на Комисия по опазване на здравето в Народно събрание и др, ще бъде подписан Меморандум за съдействие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР