В стила на Путин е да обвини Украйна за убийството

...
В стила на Путин е да обвини Украйна за убийството
Коментари Харесай

Посланик Москаленко: Би трябвало България да даде оръжие на Украйна -

В стила на Путин е да упрекна Украйна за убийството на Дария Дугина. Да не забравяме, че Русия атакува Украйна без причина и води война с нея още от 2014 година, когато анексира Крим и влезе в Донбас. 

Това разяснява посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко по Нова тв. 

България би трябвало избере в каква посока се движи и да работи в синхрон с цяла Европа и евроатлантическия свят, сподели още дипломатът и изрази вяра, че страната ни ще достави остаряло руско оръжие на Украйна. ”Би трябвало България да даде оръжие на Украйна, което да бъде употребявано в битката за самостоятелност. За сметка на това да бъде превъоръжавана българската войска със модерни натовски оръжия ”, изясни той.

“Най-важното въпреки всичко е, че България поддържа Украйна в нейната обективна битка за независимост и самостоятелност и за отстояване на всемирен европйески правила. България е на страната на правдата, поддържайки глобите против Русия ”, разяснява Москаленко. 

Той предизвести, че офанзивата против Украйна въздейства на цяла Европа и прикани Европейски Съюз да осъзнае, че “страхове и опасности от нуклеарна опасност съществуват ”. По думите му опасността за използването на нуклеарно оръжие не е блъф. “Как може да е блъф, откакто съветските войски завзеха Запорожката АЕЦ и обстрелват градове от нея ”, сподели Москаленко и добави: “Освен това, те обстрелват и самата централа и след това упрекват украинските сили ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР