В Ставропол, Русия, приеха оставката на председателя на едно от

...
В Ставропол, Русия, приеха оставката на председателя на едно от
Коментари Харесай

Скандална развръзка на случката с чисто голата блондинка, която слезе от джип на бензиностанция (ВИДЕО 18+)

В Ставропол, Русия, одобриха оставката на ръководителя на едно от окръжните съдилища Юрий Макаров, който се оказа в центъра на огромен скандал с голо момиче на бензиностанция. Самият Макаров решил да не участва на съвещанието, въпреки че е подал собственоръчно заявката за напускането си.
И целият този нечуван скандал е поради видеозапис, прецизира организация „ Блиц “. Видеото е направено при започване на август. От бял джип излизат двама души – стабилен мъж и изцяло гола русокоска. Уверена в себе си и в своята хубост, тя дефилира сред витрините на магазин и се насочва към касата. Еротичните фрагменти са снимани на мобилен телефон от съпътстващия я мъж. Макаров от своя страна е декларирал, че внимава за фигурата си и не би си разрешил да има подобен стомах като мъжа от клипа.

Председателят на окръжния съд в Ставропол Юрий Макаров е споделил още, че да разяснява приликата си с индивида, който влезнал с дамата в магазина към бензиностанцията, счита за ненужно. Според него, през тази година той изобщо не е бил в този регион, а и колата, която има има градивни разлики от тази на фрагментите.
Какви градивни разлики има неговата кола, Макаров избира да не прецизира. Макар че надали е належащо, пишат в мрежата, в случай че марката, модела, цветът и даже регистрационните номера съответстват. Участието на съдията в тази история се удостоверява от обстоятелството, че самият той е подал молбата за напускането си. Очевидно почтен човек не би направил това.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР