В статус във Фейсбук в типично негов емоционален стил Ласкин

...
В статус във Фейсбук в типично негов емоционален стил Ласкин
Коментари Харесай

Леш! Ласкин Извади Тежката Картечница И Направи На Пух И Прах Най-Известните Тв Звезди!

В статус във Facebook в типично негов прочувствен жанр Ласкин поучава приятелите и почитателите си да не се доверяват, тъй като ще получат единствено отчаяние.

Вижте първия образователен ден на дъщерята на Ласкин >>

" Най-голямото отчаяние се назовава доверие! Никога не се доверявайте заради сляпа страст. Ще получите горест и отчаяние! Подлостта и меркантилността ни обикалят като влажна и невидима мъгла към нас ", написа артистът.

" Пазете се от усмивки, безизразни очи и “приятелство ”. Общувайте с грубияни! Милите хора ме плашат. Ваш Иван! Това получих от " продуцентите на свинеФЕРМАТА. Страшни сополи! В смисъл: имам хрема! ", приключва откровението си Ласкин.

Постът му е събрал близо 1000 лайкове в обществената мрежа.

Пред предаването " Преди обед " Ласкин изясни отношението си към " Фермата ": " В по-голяма нелепост не съм взел участие в никакъв случай и това си беше моя неточност. Освен това избързах, защото перисталтиката и изобщо този стомашно-чревен тракт, и гастроентерологията ми дадоха тревога, че не трябва да заставам в такова предаване. Не желаех да наподобявам като риалити плебс. "

Ласкин сподели, че предпочитал да гледа жена си (Александра Сърчаджиева-бел.ред.) по малкия екран.

Актьорът изясни, че бил в отлично здраве и нищо му нямало и добави: " Благодарение на така наречен продуцентска загадка ме описаха по всички вестници, унищожиха ми живота за няколко дни. "

Преди близо месец, по време на първия двубой за елиминации в третия сезон на „ Фермата ”, артистът Иван Ласкин разгласи решението си да напусне шоуто.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР