В стационар от 85 клетки в Общинския приют за безстопанствени

...
В стационар от 85 клетки в Общинския приют за безстопанствени
Коментари Харесай

Десетки кучета чакат одомашняване в Общинския приют „Приятел завинаги” в Пловдив

В стационар от 85 кафези в Общинския подслон за безстопанствени кучета „ Приятел вечно “ в Пловдив са настанени четириноги, очакващи да бъдат признати и отглеждани като домашни любимци от хора, които ще се грижат за тях с доста обич и внимание.
 8pl4003-priut_odomashni_me_1  priut_odomashni_me_2  priut_odomashni_me_3  priut_odomashni_me_4  priut_odomashni_me_5  priut_odomashni_me_6  priut_odomashni_me_7  priut_odomashni_me_8  priut_odomashni_me_9  priut_odomashni_me_10
От управлението на Кучкарника, намиращ  на Четвърти километър на „ Пазарджишко шосе ” в града под тепетата, стартираха в навечерието на църковния празник Архангел Михаил нова самодейност, която ще стане периодическа и ще показва на жителите и гостите на Пловдив фотоси и малко изложение за манталитет и външен тип на някои от приютените животни. Целта е по този метод по-бързо да се намерят и подобаващите одомашнители за тях. Първите оферти от самодейността „ Вземи си куче от приюта!“ включват 9 кучета, всяко от което си има даже и име. Сред тях са Димитра, Бела, Хачи, Зорница, Голямата Берта, Янко, Малката Меца и Канди Скандалджийката, които се надяват още този месец да си имат нов топъл дом.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР