В Стара Загора се случват хубави неща - преподаватели от

...
В Стара Загора се случват хубави неща - преподаватели от
Коментари Харесай

Преподаватели от Стара Загора обновяват училището си

В Стара Загора се случват хубави неща - преподаватели от СУ " Христо Смирненски " вземат участие интензивно в преобразяването на учебното заведение си. Новината за това беше споделена на на общината.
" И в изискванията на изключителната епидемиологична конюнктура работата на учителите от СУ „ Христо Смирненски “ в Стара Загора не стихва. Мотивирани да посрещнат своите възпитаници в актуализирана учебна среда, преподавателите преди обед работят с тях от разстояние в електронна среда, а в следобедните часове преобразяват с доста предпочитание, въображение и възторг учебните кабинети и коридори.
Дейностите по възстановяване на материалната база стартират още преди коледните празници и не престават до момента.
С поддръжката на  учебното управлението, уверени във възпитателното влияние на заобикалящата среда,  учителите трансформират учебното заведение в едно привлекателно – ярко и цветно място за обучение и труд.
СУ „ Христо Смирненски “ има дългогодишна история.  На 16 септември 1963 година, в кв. " Лозенец ",  отваря порти ново начално учебно заведение със 17 паралелки. В локалния вестник " Септември ", в бр. 109 от 16.09.1963 година, е поместена публикация със заглавие " Завършено е още едно учебно заведение в Старозагорския квартал " Лозенец ".
 Над 2000 старозагорски деца отглеждат дърво у дома Над 2000 старозагорски деца отглеждат дърво у дома
Над 2000 просветителни комплекта за засаждане на дърво са предоставени на детски градини и училища  в Стара Загора. По този метод...
През образователната 1965/1966 учебното заведение става главно. Започва проведен учебен живот: парно отопление, павилион за закуски, учреден е битов хор и танцов състав, стол за хранене на възпитаници, а в интервала август-декември 1965 година е направена пристройка с огромна спортна зала.
През образователната 1983/1984 година VIII главно учебно заведение прераства в Единно приблизително политехническо учебно заведение (ЕСПУ).
През 1988 година - за дейна учебно-възпитателна работа и по случай 25 години от основаването си, ЕСПУ " Христо Смирненски " е отличено с медал " Кирил и Методий " II степен. Две години по-късно учебното заведение прераства в СУ, през годините се уголемява и обновява ". 
Поздравяваме учителите за техния възторг си и пожелаваме в най-скоро време да одобряват назад в класните стаи своите възпитаници в естествени условия за образователна среда. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР