В Стара Загора приключи XXV юбилеен конкурс „Пътен полицай на

...
В Стара Загора приключи XXV юбилеен конкурс „Пътен полицай на
Коментари Харесай

Наградиха победителите в XXV юбилеен конкурс „Пътен полицай на годината“

В Стара Загора завърши XXV юбилеен конкурс „ Пътен служител на реда на годината ". В отборното класиране първият приз бе за Васил Бакалски и Райчо Сивенов от ОДМВР- Смолян. Второто място бе за Момчил Григоров и Илиян Генков от ОДМВР-Габрово, а третото за Мартин Кондов и Тодор Грозев от ОДМВР-Добрич.

В генералното самостоятелно класиране първо място извоюва Райчо Сивенов от ОДМВР-Смолян, зад него се подреди Лъчезар Близнаков от Столична дирекция на вътрешните работи, а на трето - Васил Бакалски от ОДМВР-Смолян.

В теоретичния изпит по профилирана подготовка най-добре се показа Момчил Григоров от ОДМВР-Габрово, на второ място застана Здравко Христов от ОДМВР-Варна, на трето Лъчезар Близнаков от Столична дирекция на вътрешните работи.

На пукотевица с револвер най-хубави качества сподели Мартин Стоянов от ОДМВР-Перник, зад него застана Мартин Кондов от ОДМВР-Добрич, а трети се класира Димитър Алексиев от ОДМВР-Плевен.

Другата дисциплинираност, в която мериха сили участниците в надпреварата бе оказване на долекарска помощ. Там наградата бе за Момчил Григоров от ОДМВР-Габрово. Втори се класира Мартин Маринов от ОДМВР-Ямбол, а трети - Николай Стойчев от ОДМВР-Сливен.

Най-добри качества в ръководството на автомобил сподели Тодор Грозев от ОДМВР-Добрич, зад него застана Райчо Сивенов от ОДМВР-Смолян, а трети - Александър Марков от ОДМВР-София.

По ръководство на мотоциклет най-хубави умения показва Лъчезар Близнаков от Столична дирекция на вътрешните работи, Георги Соколов от ОДМВР-Кюстендил се класира втори, третото място бе за Райчо Сивенов от ОДМВР-Смолян.

На церемонията по награждаването в Стара Загора участваха регионалният шеф Гергана Микова, зам.-генералният шеф на БЧК доктор Надежда Тодоровска, генералният секретар на СБА Стоян Сентов и началникът на отдел „ Пътна полиция " при ГДНП комисар Бойко Рановски, шефът на ОДМВР-Стара Загора ст. комисар Георги Хаджиев, ген. Румен Миланов, някогашен шеф Пътна полиция, представители на румънската, гръцката и холандската пътни полиции.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР